Blij worden we van de nieuwste designer uit onze collectie die we graag aan jullie voorstellen: Watters. Het ontwerpteam van het Britse Watters maakt al bijna dertig jaar bruidsjaponnen van absolute topkwaliteit en laat zich elk jaar opnieuw inspireren door de catwalk in New York, Parijs, Londen en Milaan. Met een neus voor de aanstormende trends, weten zij elk jaar opnieuw een collectie te maken die bruiden van over de hele wereld verliefd laten worden.

watters2

Mooie mix van stijlen

Zodra een trend zich voordoet duikt Watters er bovenop en geeft er een geheel eigen draai aan. Denk bijvoorbeeld aan de oh-zo populaire strandbruiloften die steeds vaker voorkomen. De bruid gaat daarbij vaak voor een ongedwongen bohemian sfeer. Watters geeft zijn eigen handtekening aan deze stijl door het te combineren met luxe en elegantie, zodat de bruidsjaponnen een zwoele charme uitstralen. Zo blijft de bruid toch een chique bruid, met de boho-uitstraling die zij wenst.

Stralende bruid

Er mooi uitzien voor, tijdens en na je bruiloft is waar Watters voor staat. De collectie bestaat dan ook uit schitterende, verfijnde japonnen die geschikt zijn voor allerlei gelegenheden rondom de bruiloft zelf, zoals het dinner, het feest, de huwelijksreis of de trouwceremonie zelf. Denk aan prachtige softe lijfjes, opvallend lage ruggen, flatterende silhouetten en kanten trouwjaponnen. En alles handgemaakt met een oog voor detail.

De luxe bruidsjaponnen van Watters zijn exclusief in Nederland te vinden bij Covers Couture. Maak een vrijblijvende pasafspraak om kennis te maken met deze gloednieuwe collectie.