Wat hebben we enorm genoten afgelopen weekend! We kijken namelijk terug op een succesvolle editie van de Love & Marriage Beurs 2015, de Utrecht-editie. Voor ons natuurlijk een thuiswedstrijd. Wat was het leuk om veel bruiden to be in het echt te spreken! En natuurlijk spreken we er binnenkort heel veel nog een keer, maar dan bij ons in de zaak voor een passessie.

12122814_1068395853195382_551523275610748831_n

12141654_1067926746575626_7032993945866235309_n
Hoogtepunten van het weekend zijn natuurlijk de modeshows. Tijdens de International Wedding Show worden de mooiste jurken van verschillende bruidszaken in Nederland geshowd. Covers mag aftrappen met vijftien prachtige jurken. Trotser kunnen we haast niet zijn!


De modeshows duren per keer een uur, maar de tijd vliegt voorbij als bruid in spé. De jurken en pakken worden door ervaren modellen geshowed die er per nummer een prachtige dans bij hebben ingestudeerd. Je krijgt niet alleen mooie jurken, je krijgt écht een hele show. Eén van de hoogtepunten van de Love & Marriage Beurs.


De sfeer in de Jaarbeurs is heerlijk dit weekend. Het bruidspaar dat nog niet weet wat ze wil, kan hier in alle rust rondkijken. Wat voor ringen zijn er? Wil je misschien op Ibiza trouwen? Welke van de prachtige bruidsauto’s wil je eigenlijk? En wat is er qua decoratie? Voor ieder bruidspaar is er wat tof’s te vinden. Van bohemian bruiloften tot Ibiza-bruiloften, van chique bruiloften tot een klassieke bruiloft, op de Love & Marriage Beurs vind je alles om je bruiloft helemaal van jullie te maken! En als je twijfelt over het eten, dan valt er ook nog heel wat te proeven. En natuurlijk kun je inspiratie opdoen voor je, niet onbelangrijk, bruidstaart!


Maar ook is het als aanstaande bruid heerlijk om op de Love & Marriage Beurs rond te lopen met moeder, zus en/of vriendinnen. Er zijn namelijk talloze prachtige trouwjurken te bewonderen. Ook daar is de keuze eindeloos. We hebben het als Covers dan ook flink druk gehad met het adviseren van aanstaande bruiden. De keuze is enorm, het is belangrijk dat iemand je aan de hand neemt en goed kijkt naar je wensen én wat jou het mooist staat.


Wij hebben in ieder geval onwijs genoten van de Love & Marriage Beurs 2015. Zien we jou de volgende keer? Hieronder hebben we nog even de leukste Instagram-foto’s van bezoekers op een rij gezet. En je kunt ons natuurlijk ook volgen via CoversCoutureUtrecht!

Wedding inspiration??❤ #loveandmarriagebeurs #love #engaged #fiat500 #soexcited

Een foto die door lieniminnie is geplaatst op

Beursweekend! #loveandmarriagebeurs #weddingplanner #trouwplannen

Een foto die is geplaatst door Annemarie (@weddingplanner_annemarie) op

Het nieuwe pleintje op de #loveandmarriagebeurs het Wedsyplein!

Een foto die door trouwplannen is geplaatst op

Het nieuwe pleintje op de #loveandmarriagebeurs het Wedsyplein!

Een foto die door trouwplannen is geplaatst op

Having a lovely afternoon. #loveandmarriagebeurs

Een foto die is geplaatst door Leonie Baken (@leoniebaken) op