Bekijk de trouwtrends 2024

Kasteel Wijenburg is een unieke en betoverende kasteel trouwlocatie met stijlvolle zalen en salons en een sfeervolle middeleeuwse kelderzaal. Het pronkstuk is de imposante Ridderzaal die plaats biedt aan meer dan 150 gasten. Kasteel Wijenburg heeft uitstekende faciliteiten, zoals een eigen culinaire keuken. Bovendien is het kasteel goed bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Parkeren is gratis en kan op eigen terrein.

www.kasteelwijenburg.nl

Wij hebben voor jullie een mooie trouwauto om te huren! In vele auto’s mogen jullie zelf rijden. In andere bruidsauto’s in de verhuur zit een chauffeur. Uiteraard is deze keurig in uniform. Welk trouwauto jullie ook huren, jullie krijgen er altijd een gratis boeket bij. Vele bruidsparen huren hun droom trouwauto bij ons. Kies voor een klassieke trouwauto of moderne trouwauto.

www.trouwautoshop.nl

Mijn naam is Yente Eijsker. Met veel plezier en passie beoefen ik dit mooie vak. Na een aantal jaren in een kapperszaak te hebben gewerkt, heb ik besloten de uitdaging aan te gaan en mijn eigen ‘Yente’s hair and beauty’ op te zetten.

www.yehb.nl

https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/361/covers-couture