Het festivalseizoen is weer begonnen. Heerlijk over het gras of door het bos struinen op je comfortabele schoenen, genieten van goed eten bij foodtrucks en natuurlijk een mooi feest onder het genot van live muziek. En waarom zou je dat niet als thema voor je bruiloft gebruiken? Covers Couture geeft je graag wat tips voor de ultieme festivalbruiloft!

Muziek

Bij een festival hoort natuurlijk muziek. Live muziek! Natuurlijk zal het wat lastiger worden om Douwe Bob in te huren, maar misschien is er wel iemand in jullie omgeving met een goede band. Toch live muziek, maar wel voor een betaalbare prijs. Ook kun je natuurlijk gaan voor een jazzgezelschap of je avond af laten sluiten door een dj.
https://www.instagram.com/p/BFtI9BIL5Ma/

View this post on Instagram

Final wedding prep #weddingprep #6daystogo #festivalwedding

A post shared by FranQHunt (@franswonderland) on

Foodtrucks

Bij festivals is er tegenwoordig één ding dat niet mag ontbreken: goede foodtrucks! Je kunt naar geen festival of je hebt een grote keuze uit eten. Tip: ga voor jullie bruiloft naar een foodfestival als TREK, Rollende Keukens of Lepeltje Lepeltje en schrijf op welke foodtrucks jullie het lekkerst vonden. Meestal kun je ze namelijk gewoon huren! En meteen een goede reden om samen weer op een romantische date te gaan…

Lees ook: Vier keer inspiratie voor een lentebruiloft

Locatie

Het bos of juist een open veld: de locatie is belangrijk. Twijfel je aan het weer? Zoek dan een mooie locatie in het bos waar een café bij zit, zodat je kunt schuilen als het mogelijk is. Ook kun je bijvoorbeeld een schuur huren, zoals dit bedrijf regelt. Zorg in ieder geval dat je heel wat ruimte buiten hebt waar je lekker met je blote voeten in het gras kunt struinen!

Feestelijke aankleding

Bloemen, slingers, lichtjes, kaarsjes, ballonnen, met een festivalbruiloft kun je alle kanten op. Ga voor lieve pastelkleurtjes om het schattig te houden, of juist voor wat fellere kleuren als wat uitgesprokener bij je past. Zijn er kinderen op de bruiloft? Die kun je ook laten helpen! Leg een flinke stapel gekleurd papier, stiften, glitters en lijm neer en laat de kinderen losgaan om de boel nóg verder te versieren. Heb je meteen een leuke activiteit voor de jongsten.

De jurk!

En dan het meest belangrijke van de dag… De jurk! Ga voor een heerlijk bohemien jurk die vooral erg lekker zit. Zo’n dag in de natuur moet natuurlijk wel een beetje comfortabel zijn. Onze stylisten helpen je graag met het vinden van de perfecte jurk die niet alleen mooi is, maar ook fijn zit. Ter inspiratie zetten we een aantal van onze fijnste bohemien jurken op een rij!
14715-Marnie_a
DID_F14_53707_080_b
45005_2_3015
RemboStyling_2014_Campbell_02
Dialo_front
VICKY-A
URQUINAONA 1-YolanCris-2016

Bekijk ook ons Festivalbruiloft-board op Pinterest!

https://www.instagram.com/p/BFgVZuwgSww/