17 t/m 21 januari: Rosa Clara lees meer…

Get ready for the Covers Experience

Dit event zit vol!

Covers organiseert
13 september
dé weddingexperience voor bruiden-to-be

Wat kan je verwachten?

Alles voor de bruid: een prachtige bruidsmodecollectie van maar liefst 20 internationale topdesigners. Dé trouwtrends voor 2019, tips and tricks, bubbels en heel veel gezelligheid.

Met medewerking van deze toppers uit de trouwbranche:

De leukste trouwambtenaar van Nederland en bekend van het populaire t.v. programma Married at first sight, Marielle Jongmans

Trouwfotograaf en prijswinnaar van nationale en internationale foto awards Peter Kos van Deja Vu

Weddingflowers van Don Florito

Romantische live music door Love Sound

Weddingcake van Sweet vibes

Visagist: Lucienne Barten

Aanvang 18.30 uur tot 20.30 uur
Let op: vol is vol!

Let the dream….begin!

Meld je nu aan!

 

 

Bijzondere Huwelijkssluiting
Trouwambtenaar Marielle Jongmans

..bekend van het populaire t.v. programma Married at first sight

Sinds 2001 ben ik werkzaam als Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (Babs). Een heerlijk vak dat je op veel manieren kunt uitoefenen. De kennis en vaardigheid die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd zet ik op een breder vlak in, zodat het mogelijk is om de ceremonie op maat in te vullen. Ik verzorg een huwelijkssluiting helemaal passend bij jullie: uniek, persoonlijk, met humor, en ruimte voor rituelen. Een huwelijk is uniek. Ieder verhaal is weer anders en het ontmoeten van twee mensen die op het punt staan een belangrijke stap te zetten in hun leven, is voor mij iedere keer weer een ‘cadeautje’.
Het geluk van ‘mijn’ bruidspaar straalt ook een beetje op mij af als ik op hun trouwdag even mag terugkijken: op wat ze samenbracht en samenhoudt, zonder daarin al te zweverig te worden.
Voor meer informatie: http://www.bijzonderhuwelijk.nl/home/

 

Don Florito weddingflowers

Signature wedding flowers. With a lot of L O V E!

DON FLORITO verzorgt alles op gebied van bloemen en decoratie om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.
Van bruidsboeket tot locatie aankleding, van tafel decoratie tot geweldige boeketten in vazen of een mooie backdrop waar de ceremonie plaats vindt.
Ons creatief bloemenhart gaat sneller kloppen bij de mooie bloemrijke creaties en styling met gebruik van de prachtigste kleuren combinaties en verschillende structuren.
Wij vertalen de ‘love story’ van het bruidspaar naar customized bruidsbloemwerk, met liefde.
Voor meer informatie: https://donflorito.nl/

Sweet Vibes

HOW DO YOU SPELL LOVE?

YOU DON’T SPELL IT; YOU FEEL IT!

Sweet Vibes staat voor het gelukzalige gevoel van jullie eerste kus, jullie eerste vakantie samen, het moment van het huwelijksaanzoek en voor al het moois wat je hoort te voelen op jullie grote dag! Sweet Vibes draagt graag een steentje bij aan jullie bruiloft door een op maat gemaakte bruidstaart te creëren, sweet small bites te verzorgen of een Styled Sweet Table voor jullie neer te zetten.
Meer info: https://www.sweet-vibes.nl/

Peter Kos
trouwfotograaf

…International award winning wedding photographer

Mijn uitgangspunt is het maken van documentaire bruidsreportages. Ik meng mij tussen de gasten en ga zo ongemerkt mijn gang. Fine-art fotografie vind ik erg belangrijk voor het weergeven van jullie samenzijn in een mooie setting. Zo wordt het kunst. Poseerfoto’s kunnen altijd worden gemaakt, maar dat doe ik op een spontane manier. Zo geef ik er een vrolijke draai aan en wordt het niet te tuttig. Ik ga grensverleggend te werk, voor het uiterste. Zo blijft mijn passie bloeien. Dat alles geeft een compleet beeld van jullie huwelijksdag, zodat het een document wordt voor nu en voor latere generaties.
Voor meer informatie: http://www.dejavureportage.nl/

 

Bruiloft muziek van LoveSound

Bij het plannen van een bruiloft komt een heleboel kijken. De locatie, catering en aankleding zijn traditioneel belangrijke elementen. Maar minstens zo belangrijk is de muziek tijdens jullie onvergetelijke dag. De juiste muzikale noot zorgt voor een ontspannen sfeer en een bijzondere ambiance.
LoveSound verzorgt met veel passie de perfecte muzikale omlijsting tijdens ieder moment van jullie huwelijksdag. De ceremonie, receptie, diner of het feest: wij voorzien elke gedenkwaardige gebeurtenis van prachtige muziek of jullie favoriete nummers.
Voor meer informatie: https://www.love-sound.nl/bruiloft-muziek/

The Make-up Artist

Je trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Vanzelfsprekend wil je er betoverend uitzien. Laat je haar en bruids make-up verzorgen door The Make-up Artist en je zult het stralende middelpunt van de dag zijn.

Tijdens de try-out sessie bepalen we in goed overleg je eigen bruidsstijl. Op de grote dag komen we op het door jou gewenste tijdstip bij je thuis. Ook is het mogelijk om je bruids make-up en haar ‘s avonds voor het feest te laten bijwerken. Zo kan je schitteren op je eigen feest.

Natuurlijk komen we voor deze touch-up op de feestlocatie langs. We kunnen ook het  het haar en make-up van je gasten verzorgen.
Voor meer informatie: https://www.makeupartist.nl/

Covers Couture 2019 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies