Fotografeer jezelf met de tas van Covers en maak kans op een leuke prijs voor jou en je vriendinnen! Wanneer je bij Covers Couture bent geweest, herken je hem vast wel: de bekende tas met de grote roze strik. Maak een leuke, unieke, grappige of mooie foto van jou en deze tas en deel het plaatje met ons! Alle inzendingen zetten wij in een speciaal album op Facebook, waar iedereen de foto kan ‘liken’. De foto met de meeste ‘likes’ wint de prijs van de maand.

Hoe doe je mee?

  • Pak de Covers tas met de roze strik!
  • Maak een leuke foto van jou en/of je vriendinnen met deze tas
  • Stuur deze foto naar coversfotowedstrijd@gmail.com
  • Vraag iedereen te stemmen op jouw foto op onze Facebookpagina
  • De foto met de meeste ‘likes’ wint!

Prijs van de maand

De winnares mag met drie vriendinnen gezellig in hartje Utrecht gaan borrelen bij Eetwinkel Geniet. In deze heerlijke zaak, waar de meeste producten van biologische aard zijn en ter plekke vers bereid worden, mogen jullie genieten van het arrangement ‘Mediterraan Genieten’. Dit menu bestaat uit bruschette met tomaat, basilicum en knoflook, bruschette met rucola en parmezaanse kaas, bruschette met serranoham en rucola, bruschette met courgette, parmezaanse kaas en pesto, dungesneden saucisse uit de Auvergne, dungesneden serranoham, olijventapenade, groene pesto, gemarineerde olijven en handgemaakt donker brood. Hierbij wordt natuurlijk ook een fles witte of rode wijn geserveerd!

Eetwinkel Geniet zit aan de Zadelstraat 10 in Utrecht en zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 – 22 32 171 of via de mail info@eetwinkelgeniet.nl. Ook zijn ze te vinden op Facebook!

De stemmen worden aan het einde van elke maand geteld en daarna beginnen we opnieuw. Eerder uitgebrachte stemmen tellen dus niet mee in de volgende maand. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.