Watters
Watters is een Amerikaanse designer die Covers al jaren voert. Het merk staat bekend om haar elegantie en soepel vallende stoffen en veel gebruik van tule en kant.  Steeds meer bruiden ontdekken deze romantisch verfijnde bruidsjurken. 

Prijsklasse

1500-2500
Zoek op naam jurk
Merken
Prijsindicaties
Silhouet
Stijl
Kenmerken
Dress for less

Watters trouwjurk kopen

Een Watters trouwjurk is gemaakt van soepel vallend stof en staat bekend om zijn elegantie. Je kunt een trouwjurk van het bruidsmodemerk Watters in Nederland alleen bij Covers Couture kopen. Dus val jij voor onderstaande jurken? Kom dan snel jouw trouwjurk uitzoeken in onze bruidsmodewinkel in Utrecht. Watters is een Amerikaans label dat exclusief bij ons verkrijgbaar is. Er zijn maar een paar plaatsen waar je deze (kun je de) prachtige, sophisticated trouwjurken van Watters te verkrijgen zijn . In Amerika zin de trouwjurken van Watters al jaren populair. En in Nederland ontdekken steeds meer bruiden hoe elegant en verfijnd de prachtige bruidsjurken van Watters zijn. De trouwjurken van Watters zijn te herkennen aan het gebruik van soepel vallende stoffen, zoals satijn, chiffon en kant. Met deze stoffen benadrukt de ontwerper het vrouwelijke silhouet. Je vindt in de collecties van de bijzondere bruidsmodemerk ook trouwjaponnen in vintage-stijl.

Watters Trouwjurken passen in Utrecht

Val jij voor de elegantie van Watters? Kom dan snel naar onze bruidsmodezaak in het centrum van Utrecht om jouw Watters-jurk te passen. Onze ervaren stylisten helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte trouwjurk. En als je dat wilt, adviseren ze je ook over de schoenen en accessoires. Heb je nu direct een vraag over onze trouwjurken? Maak direct een pasafspraak!