Nog drie dagen en dan is het weer zover, het meest romantische weekend van het voorjaar is aangebroken. De Jaarbeurs is weer het decor voor de leukste beurs van het seizoen: de Love & Marriage Beurs! Waarom je daarheen moet? Bruid en blogger Sheelagh van Winsen kan je dat uitgebreid vertellen.

“De modeshow op de beurs geeft enorm veel inspiratie!”, zegt ze. “Een uur lang (!) werden de mooiste jurken en pakken geshowed op een speelse manier”, schrijft ze op het blog dat ze na de Love & Marriage Beurs schreef. “Erg leuk om te zien, en er zaten zeker wat jurken tussen die ik wel heel mooi vond! Ik was vooral fan van een paar jurken van Covers Couture hier in Utrecht, dus die ga ik binnenkort zeker een bezoekje brengen.”
https://www.instagram.com/p/_9d6PbSmXi/

Inspiratie

Dat deed Sheelagh uiteindelijk. “Edith van Covers heeft me echt onwijs goed geholpen, ik was op zoek naar iets heel anders maar zij kwam meteen met deze en dat was ‘m gewoon!” Sheelagh trouwde uiteindelijk in een jurk van Cymbeline. “Een vriendin van mij die nu gaat trouwen was zo’n fan van Edith dat zij inmiddels ook haar jurk bij Covers (en Edith) heeft gekocht.”

Niet alleen haar jurk vond ze dankzij de Love & Marriage Beurs, ook deed ze er heel veel inspiratie op. “Ik wist serieus niet wat er allemaal mogelijk was. We zagen bijvoorbeeld dat je een videogastenboek kan nemen. Dat hebben we uiteindelijk gedaan.”
https://www.instagram.com/p/5Meh7PSmRK/

Trouwkaarten

En er is nog veel meer mogelijk op de Love & Marriage Beurs. Wat dacht je bijvoorbeeld van het feest van jullie trouwdag vast laten leggen op een schilderij? Feest in Verve legt je op de komende Love & Marriage Beurs uit hoe dat precies in zijn werk gaat. Toch al nieuwsgierig? In een blog legt Feest in Verve uit hoe hij te werk gaat.

Niet onbelangrijk is de reis naar je bruiloft toe. Fleur van Bonjour To You helpt je om dat mooi te documenteren met haar Almost Married-kaarten en een Trouwdagboek. De kaarten kun je binnenkort bij ons winnen! Ben je fan van de kaarten na de Love & Marriage Beurs? Hou dan onze Facebookpagina goed in de gaten!

Korting!

Nog geen kaarten voor de Love & Marriage Beurs? Koop ze snel met korting op Trouwplannen.nl met de code CO1516, zo krijg je 4 euro korting op je kaarten. Tot komend weekend!