fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

De Covers Wedding experience 2019

De Wedding Experience (26 september 2019) zit vol. Volg Covers op Instagram of Facebook voor een nieuwe datum.

Op donderdagavond 26 September gaan onze deuren open voor een inspirerende Wedding Experience voor aanstaande bruiden. De wedding experience is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met Covers, onze prachtige collectie bruidsjurken en andere top leveranciers uit de trouwbranche.

Op deze avond zie je onze jurken uit de nieuwe collecties gedragen door onze mooie, leuke modellen, kun je heerlijk proeven van overheerlijke cake pops, is er live muziek en kun je genieten van een glaasje roze bubbels. Alles is aanwezig voor een avond vól gezelligheid en inspiratie voor de bruiloft van jullie dromen.

 

 

Meld je nu gratis(!) aan samen met jouw +1 voor de Covers Wedding experience op 26 September in Utrecht.

Aanvang 18:30.

 

Meet our friends

Met trots stellen we onze partners, die deze avond aanwezig zijn, een voor een aan je voor:

 

Mariëlle Jongmans, BABS van www.bijzonderhuwelijk.nl

 

 

Mariëlle is zelfstandig trouwambtenaar en was te zien bij “Married at first sight” van RTL4. Zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar die bereid is om jullie huwelijk te sluiten volgens jullie ideeën? Op de plek, het tijdstip en de manier die jullie zelf willen, in Nederland of het buitenland? Zorg dan zeker even dat je een praatje met haar maakt tijdens de Wedding Experience!

 

Love sound.nl – die deze avond de live muziek zal verzorgen – https://www.love-sound.nl

 

Muziek is onmisbaar om de gewenste sfeer te creëren tijdens jouw bruiloft. LoveSound is dé ervaren entertainmentspecialist op het gebied van bruiloften en bieden je de keuze uit een gevarieerd aanbod van artiesten. Van fantastische solozangeressen tot vrolijke akoestische bandjes en van geschoolde pianisten tot spetterende DJ acts: zij hebben alles in huis om al jouw muzikale dromen te verwezenlijken.

 

Lucienne Barten, make-up artist – https://www.beautyforbrides.nl

 

Lucienne Barten is make-up artist en heeft al bijna 20 jaar ervaring met bruiden. Ze werkt met luxe producten en verzorgt daarmee zowel visagie als hairstyling, om bruiden volledig te ontzorgen en ze volledig te laten stralen op hun bruiloft. Zodat jij je als bruid, geen zorgen hoeft te maken over je make-up en kapsel.

 

Esther van Geenen, Bruidsfotograaf, http://www.esthervangeenen.com

 

Esther fotografeert al vijf jaar lang met heel veel plezier bruiloften, en haar stijl is te beschrijven als warm en romantisch. Wij zijn absoluut fan van haar mooie werk en kunnen niet wachten dit talent aan je voor te stellen!

 

Sweet vibes bakery, Bruidstaarten – https://www.sweet-vibes.nl

 

Sweet Vibes is een eigentijdse bakkerij, die verse, kwalitatieve & eigen taarten en gebakjes verzorgt voor ieder speciaal evenement. Het staat voor het heerlijke gevoel wat je hebt als je op vakantie gaat, het gelukzalige gevoel van je eerste kus met je lover of het moment dat je wegdroomt

bij een prachtige zonsondergang. Natuurlijk kun je tijdens de Wedding experience volop proeven bij deze toppers!

 

Van Bruggen Juwelen & BRON Fine Dutch Jewelry- http://www.goudsmederijvanbruggen.nl/

Van Bruggen Juwelen & BRON Fine Dutch Jewelry zijn al vele jaren een perfect-match._De prachtige oorsieraden, colliers & ringen ‘voor hem & haar’ van dit Nederlandse juweliershuis lenen zich dan ook uitstekend voor jullie grote dag. Maak kennis met BRON Fine Dutch Jewelry tijdens De Covers Wedding Experience en laat je door hen informeren & enthousiasmeren!

 

Annemarie van bloemenservice Nederland – https://www.bloemenservicenederland.nl/

 

Fotocredits:

Fotografie: Wateenplaatje

Model: Veerle Wijnen

Locatie: Parqiet het Parkcafe

 

Naast de jurk, de locatie, de gasten en de catering maken bloemen een belangrijk deel uit van jullie bruiloft. Want denk je aan liefde, dan denk je aan bloemen. De juiste bloemkeuze is essentieel om jullie bruiloft de uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen. Ga je voor romantisch, landelijk of juist klassiek? En welke kleuren horen daarbij? Annemarie van Bloemenservice Nederland helpt jullie met liefde.

Wil jij genieten van een avond volop inspiratie en je, samen met jouw +1 in de watten te laten leggen? Schrijf je nu gratis in voor de Covers Wedding Experience. Let op: er is beperkt plek & aanmelden is verplicht.

 

 

Tot dan!

Team Covers

 

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies