Covers Designer Events lees meer…

Covers Designer Trunkshows

Covers start met reeks designer events

Nieuw bij Covers! Vier dagen lang best-sellers passen van topdesigners

Vanaf 20 september start Covers met een lange reeks designer events, ook wel  Trunk Shows  genoemd, van een aantal geselecteerde topdesigners. Vier dagen lang best-sellers passen van jouw favoriete designer! ….is this a dream come true or what?

 

Een Trunk Show is geen catwalk- of modeshow zoals het woord wel doet vermoeden. Bij een designer event, ook wel Trunk Show genoemd, kunnen bruiden gedurende vier dagen best-sellers én de nieuwste trouwjurken van door ons geselecteerde designers passen.  Deze trouwjurken komen dan speciaal voor dit event naar onze bruidsmodezaak in Utrecht.  Dit is dus je kans om van jouw favoriete designer heel veel prachtige trouwjurken te kunnen passen lieve bride-to-be!

September 2018

Pronovias
20 september t/m 23 september

Oktober 2018

Jesus Peiro
4 oktober t/m 7 oktober

Rembo Styling en Marylise
18 oktober t/m 21 oktober

November 2018

Julie Vino
1 november t/m 4 november

Watters
15 november t/m 18 november

December 2018

Ladybird
13 december t/m 16 december

Januari 2019

Rosa Clara
17 januari t/m 21 januari

Pronovias
24 januari t/m 27 januari

 

Maak kennis met dé collectie van jouw favoriete weddingdress designer

Een trunk show is dé gelegenheid om jou kennis te laten maken met de specials van een bepaalde designer. Jurken die je normaal niet in onze winkel vindt zijn er nu allemaal. Je kunt ze bewonderen én passen. Het is dus je kans om van jouw favoriete designer heel veel jurken nu in “real-life” te zien én te passen. Heb je een favoriete designer en zou je heel graag juist van haar die ene hele speciale jurk willen zien en passen?  Maak dan in dat weekend een pasafspraak.

No worries! De pasafspraak zelf verschilt namelijk niet van de gebruikelijke pasafspraak. Het enige en grote verschil is dat je van jouw favoriete designer jurken gaat passen. En zoals altijd gaan de Covers girls natuurlijk vol enthousiasme en passie met jou op zoek naar jouw droomjurk.

Krijg je al kriebels in je buik? Maak dan hier je pasafspraak en vermeld er graag bij dat je komt voor het designer event van jouw keuze.

Vol is….vol dus….wacht niet te lang met aanmelden.

We love to see you soon

 

Covers Couture 2018 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies