fbpx

Benieuwd naar onze merken? Bekijk ze hier…

Covers Brides

Real Brides – Real Stories

Bij Covers zorgen wij dat iedere klant tevreden haar mooiste dag tegemoet gaat! In Covers Real Brides laten we zien hoe succesvol deze dag was, want Perfect Dress, Perfect Day.

Ook een Covers Bride worden?

Sabine en Ronald Bieger uit Amsterdam

In oktober 2018 vroeg Ronald mij totaal onverwachts ten huwelijk in Zuid-Afrika. Al tijdens die reis besloten we dat we in onze woonplaats Amsterdam wilden trouwen en toen we de kapel van Hotel Arena zagen, waren we verkocht. Als kind liep ik al langs de etalage van Covers dus het kwam niet als verrassing dat ik daar met 3 vriendinnen mijn trouwjurk ging uitkiezen. Hoewel ik deze jurk op papier al had afgeschreven, haalde Delia hem tóch uit de winkel zodat ik hem kon passen. En dat was een succes…!
Ronald en ik zagen elkaar pas toen ik voor de ceremonie naar het altaar kwam lopen. Dat moment zal ik nooit meer vergeten. De zenuwen vielen weg en vanaf dat moment hebben we alleen nog maar genoten van de ceremonie, borrel, het diner en het feest. Volgens onze gasten waren we een stralend bruidspaar, en zo voelde het ook!

Onze trouwdag: 15-06-2019

Eline & Peter Santegoets uit Oisterwijk

In het weekend van 22 juni zijn wij in het mooie Italie getrouwd, echt een droom! Mede door de hulp en betrokkenheid van Annika en Mieke is mijn droombruiloft extra geslaagd. Mijn zenuwen werden extra op de proef gesteld doordat ik mijn jurk (door mijn zwangerschap) pas een jaar na aankoop weer aan mocht, zo spannend! Jullie maakten van elke afspraak een feestje en uiteindelijk waren alle zenuwen voor niks. Het was prachtig, dank jullie wel!

Onze trouwdag: 22-06-2019

Erik & Christel Jansen-Kortekaas uit Alphen

Lieve lieve Covers ladies (en in het bijzonder lieve Delia en Alexandra) wat ben ik blij met mijn jurk❤️ Bedankt voor alle geweldige passessies, ik voelde mij meteen een echte bruid! Het was een geweldige ervaring en onze bruiloft was een sprookje! 👰🏼Kus Christel

Onze trouwdag: 14-09-2018

Christel en Erik uit Alphen a/d Rijn

Ons sprookje❤️

Onze trouwdag: 14-09-2018

Joost en Fleur uit Almere

Wauw, wat voelde ik me prachtig mooi in mijn jurk. Tijdens het passen en uitzoeken voelde ik me al zo bijzonder. De meiden bij Covers hebben me zo lief geholpen. Geen moment voelde het ongemakkelijk of gek. De dag vloog voorbij en mijn prachtige jurk viel bij iedereen goed in de smaak. Nu na vier dagen zijn er al zoveel mooie foto’s, met daarin mijn jurk als stralend onderwerp. Het is echt waar, kleren maken de man (of vrouw). Bedankt voor alles.

Onze trouwdag: 14-07-2018

Irene Vestjens en Clive Young uit Woubrugge

Covers Couture in Utrecht is de eerste en enige bruidszaak waar ik samen met mijn moeder en zus ben geweest voor mijn trouwjurk. Melanie heeft naar mijn wensen geluisterd en zo goed geholpen dat ik al tijdens mijn eerste bezoek mijn droomjurk gevonden had.

Mede door haar tips en advies heb ik mij op 07-10-2017 als een prachtige bruid gevoeld. Het eerste woord uit de mond van mijn man was dan ook ‘wow!’.

Melanie, bedankt voor je hulp! De jurk was alles wat ik had kunnen wensen!

Onze trouwdag: 07-10-2017

Jermaine en Qury Lachman uit Vreeland

Op 6 oktober 2017 zijn wij getrouwd in Amsterdam. Het was een fantastische dag! Veel dank voor het helpen vinden van de perfecte jurk.

Onze trouwdag: 06-10-2017

Margriet & Gommaar uit Rijswijk

Het was de tweede jurk die ik aantrok en het was raak, ik was verkocht! Lieve Bertina, wat heb jij fantastisch geholpen met het op maat maken van mijn jurk. Je bent een ontzettend lieve vrouw en je hebt echt verstand van het vak. Dank voor alles!

Liefs, Margriet

Onze trouwdag: 18-08-2017

Felicia en Benson uit Vleuten

Lieve Alexandra,
Wat een geweldige ervaring; een trouwjurk zoeken, passen, weer passen en nóg eens passen!! Tot de dag daar was; 12 augustus 2017. Ik voelde me deze dag de mooiste versie van mezelf. De jurk zat als gegoten! Complimenten voor het precies aanmeten op mijn figuur. Samen met moeder, schoonmoeder, oma en (schoon)zusjes kwamen wij het avontuur beginnen bij Covers. Bedankt voor jullie geduld, meedenken en liefde. Ik kijk terug op een geweldige ervaring! Liefs, Felicia

Onze trouwdag: 12-08-2017

Gerdi Stroeks en Jos Broekroelofs uit IJsselstein

Op 29 september 2017 zijn Jos en ik getrouwd in het mooie IJsselstein. Tegen alle verwachtingen in in de stralende zon. Wat voelde ik me prachtig in mijn schitterende jurk. Met zo veel reacties van gasten en buren en voorbijgangers “jeetje wat een prachtige jurk” In aanloop naar de dag was ik wel eens onzeker, want ik kleed me normaal helemaal niet zo uitbundig. Maar bij het aantrekken van de jurk werd alles echt, begon ik te stralen (net als in de winkel) en was ik klaar om te trouwen. Annika, heel veel dank voor je gezellige, professionele maar persoonlijke hulp, en uiteraard de coupeuse(s) en andere Covers-dames. De hele jurk-ervaring was geweldig! Net als onze trouwdag.

Onze trouwdag: 29-09-2017

Maartje vreijling en Evgeny Vreijling uit Zoetermeer

18november wie had dat gedacht! Het moment dat je vriendje dan echt op zijn knieën gaat!! Laten wij er nou geen gras over groeien en dan in januari al een bruidsjurk uit willen zoeken! Samen met mijn (aankomende) schoonzusjes Nancy Celine en monique en mijn lieve Mams.. daar sta je dan! De eerste jurk waarvan je denkt dat dit je droomjurk is werd hem dus echt niet! Maar na een aantal jurken werden we het wel een beetje zat, totdat ik deze prachtige jurk aantrok en me een echte beauty voelde, dit werd het! Alle dames dank voor de hulp zonder jullie had ik deze jurk niet gevonden, wat een prinses was (en voel) ik me!! Speciale dank voor Natalie 💋💋💋

Onze trouwdag: 22-09-2017

Jitske & Guido van der Meer uit Eemnes

Op onze prachtige bruiloft was het weer en wind. Wij hebben ontzettend genoten. Mijn jurk was perfect en zat heerlijk! Ik heb veel tips en tricks mee gekregen en een goede service gehad bij Covers! De vele regen mocht de pret niet drukken, de jurk werd met 3 mensen omhoog gehouden en dat leverde natuurlijk hilarische momenten op. Bedankt Covers, alle medewerkers die mij geholpen hebben. Wij hebben een top dag gehad!

Onze trouwdag: 08-09-2017

Aron & Carola Hölscher uit Klazienaveen

Beste covers,

30 juni 2017 hebben Aron en ik elkaar het ja-woord gegeven. Op deze dag heb ik een prachtige jurk van pronovias mogen dragen. Een droom die is uitgekomen! Het was een dag om nooit meer te vergeten! Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de goede hulp bij het uitzoeken van mijn jurk!!

Liefs Carola

Onze trouwdag: 30-06-2017

Aron & Carola Hölscher uit Klazienaveen

Lieve Covers,

Op ♡30-06-2017♡ hebben Aron en ik elkaar het Ja woord gegeven.
Het was een prachtige dag! Wat hebben we genoten… ♡♡
Deze dag heb ik mijn droomjurk van Pronovias mogen dragen.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de goede hulp bij het uitzoeken van deze jurk.
Een droom is uitgekomen!

Liefs Carola

Onze trouwdag: 30-06-2017

Bart en Marlieke uit Rosmalen

Lieve Covers Meiden en voornamelijk lieve Delia, wat hebben jullie goed geholpen om mijn meisjesdroom uit te laten komen. 2 juni heb ik JA gezegd tegen de liefde van mijn leven in een prachtige jurk. Niet alleen ik zelf, maar ook iedereen om mijn heen was ervan onder de indruk. Dankjewel voor de goede adviezen en alle hulp, mede dankzij jullie is het een dag om nooit te vergeten geworden.

Ps. Jullie zeiden ‘als de jurk op het einde van de avond vies is, dat het dan een goed feestje was geweest’.. Ik kan jullie zeggen: hij was pik-zwart! Dankjewel meiden!

Onze trouwdag: 02-06-2017

Christie & Sybrand uit Andijk

Lieve Bertina,

Wat ben ik superblij dat je mij aangeraden hebt om toch in het wit te trouwen. Ik was er zo van overtuigd dat ik een gekleurde jurk wilde en niet te veel “toeters en bellen”. Maar jij wist mij op de juiste manier te adviseren dat het heel bijzonder is om een echte bruid te zijn. En jeetje wat heb je daarin gelijk gehad!
Ik voelde me zo mooi en was zo blij met de keuze van mijn jurk die jij geadviseerd hebt. En dank ook voor je geduld met mij en mijn kritische vriendinnen. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om te trouwen.
Bertina, je bent een schat en je hebt echt inzicht en verstand van je vak! Ik voelde mij op mijn trouwdag geweldig, mede dankzij jou!

Heel veel dank en liefs,
Christie

Onze trouwdag: 01-07-2017

Rob en Thari Hammer uit Rhenen

Lieve medewerkers van Covers.

Wij hebben een onbeschrijfelijk mooie dag beleeft op 2 Juni.
Stefanie enorm bedankt voor jouw hulp met de keuze van de Jurk.

Liefs

Onze trouwdag: 02-06-2017

Koen & Bernadette de Langen uit Soest

Ik kwam met mijn moeder in mei 2016 even “kijken” naar trouwjurken.
Bertina had tijd voor ons en kwam met een jurk aan waarvan zij dacht, dat zal je super mooi staan.
En ze had een aantal jurken gepakt, die op mijn omschrijving leken, van wat ik mooi vond.
Op de hanger dacht ik hmmm niet zo mijn smaak.
Tot onze verbazing mochten we gelijk passen, hoe leuk is dat.
Eerst wilde Bertina dat ik haar jurk aantrok.
Wauw, wat was dat eenmaal aan een super mooie jurk zeg!!!
Daarna de andere jurken aangetrokken, maar dat was het allemaal niet.
Toen nog een paar jurken die er op leken, maar dan een andere variant.
Nee hoor, nummer 1 bleef maar terug komen.
Hoppaaaa, nummer 1 weer aan, dit keer met sluier om het af te maken..wat een ontzettend goed gevoel gaf dat zeg..!
Ik zag er zo mooi uit!
Omdat ik pas op 15-09-2017 ging trouwen dachten we, die moeten we kopen, deze vinden we tegen die tijd nooit meer!!
Afgelopen 15-09-2017 was het dan eindelijk zo ver, hij stond zo mooi bij mijn huid en haar!
Enorm veel complimenten gekregen, dank jullie wel Bertina en coupeuse!!

Liefs Bernadette

Onze trouwdag: 02-10-2017

Sytse & Mattanja Brouwer-Heenck uit Stiens

Beste Covers dames,

Via deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de geweldige trouwjurk die ik mocht dragen op onze trouwdag: 23-06-2017. Stefanie wist de perfecte jurk voor mij uit te zoeken. En ook een speciale dank aan de coupeuses die mijn extra wensen zo prachtig uitgevoerd hebben en daarmee de jurk ook helemaal uniek hebben gemaakt (kapmouwtjes van hetzelfde kant als de rug)!
De jurk zat perfect, het kon niet mooier.

Lieve groeten,
Mattanja

Onze trouwdag: 23-06-2017

Marlieke en Bart uit Rosmalen

Hierbij nog een tweede foto.

Onze trouwdag: 02-06-2017

Rick Andeweg en Marloes de Ruwe uit Doorn

Wat een fantastische bruiloft hadden Rick en ik op 16-06-17! Stefanie, bedankt voor je verhalen, knuffels en enthousiasme.. mijn jurk was meer dan geweldig!!!

Onze trouwdag: 16-06-2017

Meer van Covers

Covers op Facebook

Covers op Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Covers op Instagram

Covers op Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2019 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies