Covers Designer Events lees meer…

Covers Brides

Real Brides – Real Stories

Bij Covers zorgen wij dat iedere klant tevreden haar mooiste dag tegemoet gaat! In Covers Real Brides laten we zien hoe succesvol deze dag was, want Perfect Dress, Perfect Day.

Ook een Covers Bride worden?

Felicia en Benson uit Vleuten

Lieve Alexandra,
Wat een geweldige ervaring; een trouwjurk zoeken, passen, weer passen en nóg eens passen!! Tot de dag daar was; 12 augustus 2017. Ik voelde me deze dag de mooiste versie van mezelf. De jurk zat als gegoten! Complimenten voor het precies aanmeten op mijn figuur. Samen met moeder, schoonmoeder, oma en (schoon)zusjes kwamen wij het avontuur beginnen bij Covers. Bedankt voor jullie geduld, meedenken en liefde. Ik kijk terug op een geweldige ervaring! Liefs, Felicia

Onze trouwdag: 12-08-2017

Gerdi Stroeks en Jos Broekroelofs uit IJsselstein

Op 29 september 2017 zijn Jos en ik getrouwd in het mooie IJsselstein. Tegen alle verwachtingen in in de stralende zon. Wat voelde ik me prachtig in mijn schitterende jurk. Met zo veel reacties van gasten en buren en voorbijgangers “jeetje wat een prachtige jurk” In aanloop naar de dag was ik wel eens onzeker, want ik kleed me normaal helemaal niet zo uitbundig. Maar bij het aantrekken van de jurk werd alles echt, begon ik te stralen (net als in de winkel) en was ik klaar om te trouwen. Annika, heel veel dank voor je gezellige, professionele maar persoonlijke hulp, en uiteraard de coupeuse(s) en andere Covers-dames. De hele jurk-ervaring was geweldig! Net als onze trouwdag.

Onze trouwdag: 29-09-2017

Maartje vreijling en Evgeny Vreijling uit Zoetermeer

18november wie had dat gedacht! Het moment dat je vriendje dan echt op zijn knieën gaat!! Laten wij er nou geen gras over groeien en dan in januari al een bruidsjurk uit willen zoeken! Samen met mijn (aankomende) schoonzusjes Nancy Celine en monique en mijn lieve Mams.. daar sta je dan! De eerste jurk waarvan je denkt dat dit je droomjurk is werd hem dus echt niet! Maar na een aantal jurken werden we het wel een beetje zat, totdat ik deze prachtige jurk aantrok en me een echte beauty voelde, dit werd het! Alle dames dank voor de hulp zonder jullie had ik deze jurk niet gevonden, wat een prinses was (en voel) ik me!! Speciale dank voor Natalie 💋💋💋

Onze trouwdag: 22-09-2017

Sytse & Mattanja Brouwer-Heenck uit Stiens

Beste Covers dames,

Via deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de geweldige trouwjurk die ik mocht dragen op onze trouwdag: 23-06-2017. Stefanie wist de perfecte jurk voor mij uit te zoeken. En ook een speciale dank aan de coupeuses die mijn extra wensen zo prachtig uitgevoerd hebben en daarmee de jurk ook helemaal uniek hebben gemaakt (kapmouwtjes van hetzelfde kant als de rug)!
De jurk zat perfect, het kon niet mooier.

Lieve groeten,
Mattanja

Onze trouwdag: 23-06-2017

Jitske & Guido van der Meer uit Eemnes

Op onze prachtige bruiloft was het weer en wind. Wij hebben ontzettend genoten. Mijn jurk was perfect en zat heerlijk! Ik heb veel tips en tricks mee gekregen en een goede service gehad bij Covers! De vele regen mocht de pret niet drukken, de jurk werd met 3 mensen omhoog gehouden en dat leverde natuurlijk hilarische momenten op. Bedankt Covers, alle medewerkers die mij geholpen hebben. Wij hebben een top dag gehad!

Onze trouwdag: 08-09-2017

Aron & Carola Hölscher uit Klazienaveen

Beste covers,

30 juni 2017 hebben Aron en ik elkaar het ja-woord gegeven. Op deze dag heb ik een prachtige jurk van pronovias mogen dragen. Een droom die is uitgekomen! Het was een dag om nooit meer te vergeten! Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de goede hulp bij het uitzoeken van mijn jurk!!

Liefs Carola

Onze trouwdag: 30-06-2017

Aron & Carola Hölscher uit Klazienaveen

Lieve Covers,

Op ♡30-06-2017♡ hebben Aron en ik elkaar het Ja woord gegeven.
Het was een prachtige dag! Wat hebben we genoten… ♡♡
Deze dag heb ik mijn droomjurk van Pronovias mogen dragen.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de goede hulp bij het uitzoeken van deze jurk.
Een droom is uitgekomen!

Liefs Carola

Onze trouwdag: 30-06-2017

Bart en Marlieke uit Rosmalen

Lieve Covers Meiden en voornamelijk lieve Delia, wat hebben jullie goed geholpen om mijn meisjesdroom uit te laten komen. 2 juni heb ik JA gezegd tegen de liefde van mijn leven in een prachtige jurk. Niet alleen ik zelf, maar ook iedereen om mijn heen was ervan onder de indruk. Dankjewel voor de goede adviezen en alle hulp, mede dankzij jullie is het een dag om nooit te vergeten geworden.

Ps. Jullie zeiden ‘als de jurk op het einde van de avond vies is, dat het dan een goed feestje was geweest’.. Ik kan jullie zeggen: hij was pik-zwart! Dankjewel meiden!

Onze trouwdag: 02-06-2017

Christie & Sybrand uit Andijk

Lieve Bertina,

Wat ben ik superblij dat je mij aangeraden hebt om toch in het wit te trouwen. Ik was er zo van overtuigd dat ik een gekleurde jurk wilde en niet te veel “toeters en bellen”. Maar jij wist mij op de juiste manier te adviseren dat het heel bijzonder is om een echte bruid te zijn. En jeetje wat heb je daarin gelijk gehad!
Ik voelde me zo mooi en was zo blij met de keuze van mijn jurk die jij geadviseerd hebt. En dank ook voor je geduld met mij en mijn kritische vriendinnen. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om te trouwen.
Bertina, je bent een schat en je hebt echt inzicht en verstand van je vak! Ik voelde mij op mijn trouwdag geweldig, mede dankzij jou!

Heel veel dank en liefs,
Christie

Onze trouwdag: 01-07-2017

Rob en Thari Hammer uit Rhenen

Lieve medewerkers van Covers.

Wij hebben een onbeschrijfelijk mooie dag beleeft op 2 Juni.
Stefanie enorm bedankt voor jouw hulp met de keuze van de Jurk.

Liefs

Onze trouwdag: 02-06-2017

Koen & Bernadette de Langen uit Soest

Ik kwam met mijn moeder in mei 2016 even “kijken” naar trouwjurken.
Bertina had tijd voor ons en kwam met een jurk aan waarvan zij dacht, dat zal je super mooi staan.
En ze had een aantal jurken gepakt, die op mijn omschrijving leken, van wat ik mooi vond.
Op de hanger dacht ik hmmm niet zo mijn smaak.
Tot onze verbazing mochten we gelijk passen, hoe leuk is dat.
Eerst wilde Bertina dat ik haar jurk aantrok.
Wauw, wat was dat eenmaal aan een super mooie jurk zeg!!!
Daarna de andere jurken aangetrokken, maar dat was het allemaal niet.
Toen nog een paar jurken die er op leken, maar dan een andere variant.
Nee hoor, nummer 1 bleef maar terug komen.
Hoppaaaa, nummer 1 weer aan, dit keer met sluier om het af te maken..wat een ontzettend goed gevoel gaf dat zeg..!
Ik zag er zo mooi uit!
Omdat ik pas op 15-09-2017 ging trouwen dachten we, die moeten we kopen, deze vinden we tegen die tijd nooit meer!!
Afgelopen 15-09-2017 was het dan eindelijk zo ver, hij stond zo mooi bij mijn huid en haar!
Enorm veel complimenten gekregen, dank jullie wel Bertina en coupeuse!!

Liefs Bernadette

Onze trouwdag: 02-10-2017

Marlieke en Bart uit Rosmalen

Hierbij nog een tweede foto.

Onze trouwdag: 02-06-2017

Rick Andeweg en Marloes de Ruwe uit Doorn

Wat een fantastische bruiloft hadden Rick en ik op 16-06-17! Stefanie, bedankt voor je verhalen, knuffels en enthousiasme.. mijn jurk was meer dan geweldig!!!

Onze trouwdag: 16-06-2017

Mike & Daniëlle uit Harmelen

31 mei was het dan eindelijk zover! Onze sprookjesbruiloft op het mooie Griekse eiland Zakynthos. Eindelijk m’n trouwjurk aan en wat was ie mooi. Zonder jullie hulp, maar in het bijzonder door Bertina, was dit niet gelukt. Hartelijk dank, een nog mooiere jurk had ik echt niet kunnen vinden.

Hartelijke groeten van Daniëlle Dam

Onze trouwdag: 31-05-2017

Olivier&Lonneke van der Meijden uit Amsterdam

Bedankt voor jullie lieve hulp bij het zoeken van de perfecte jurk!

Speciaal bedankje voor Stephanie!

Onze trouwdag: 17-06-2017

Edwin en Linda Best-Camper uit Nieuwegein

Een jurk uitzoeken bij Covers is een waar avontuur. Samen met 2 vriendinnen kwam ik gespannen op de afspraak. Het is tenslotte bijzonder om een jurk te gaan zoeken passend bij mijn leeftijd en voor de locatie van de bruiloft. Wij maakten kennis met Lia,mijn adviseuse. Een professional met warmte en hart voor de klant en zaak. We hebben een mooie band opgebouwd en samen ook heel veel gelachen en traantjes weggepinkt van ontroering.
Lia heeft de prachtige jurk van Sottero en Midgley voor mij gevonden.Een droom van een jurk en perfect voor de strandlocatie aan de Lek.
Lia nogmaals mijn dank voor de mooie ervaring binnen Covers met de ontspannen en gezellige sfeer!!!
Liefs van Linda

Onze trouwdag: 26-08-2016

Fanny & Adriaan Verwoerdt - Van Tol uit Utrecht

Op 18 maart 2017 was onze dag! En wat ben ik blij dat ik mijn jurk bij Covers heb gekocht. Als hoogzwangere bruid (7 maanden zwanger tijdens de huwelijksdag) was het vinden van een passende jurk geen enkel probleem. Ik heb uiteindelijk uit de gewone collectie gekozen, en ik werd hierbij prettig geadviseerd door de lieve Covers dame Bettina. Coupeuse Margaret heeft vervolgens haar uiterste best gedaan de jurk volledig op maat te maken. Op de groei van mijn buik werd geanticipeerd en op de laatste pasdag, drie dagen voor de bruiloft, zat de jurk als gegoten! Ik heb mij de hele dag een prinses gevoeld!

Enorm veel dank!

Fanny

Onze trouwdag: 18-03-2017

Kim en Victor van den Broek uit Utrecht

Het was een topdag! Bedankt Coversgirls voor jullie hulp, deskundigheid en gezelligheid. De jurk was prachtig! Met name Lia bedankt voor alles; topper!

Ik kan helaas niet meer foto’s uploaden 🙂

Onze trouwdag: 04-01-2017

Arnaud en Marieke uit Amsterdam

Lieve dames van Covers,

Samen met mijn moeder, schoonmoeder en twee beste vriendinnen kwam ik bij jullie voor mijn allereerste afspraak. Ik had online al een trouwjurk gezien die ik bij jullie kon passen. Die jurk is het niet geworden maar dat model was wel vergelijkbaar met mijn uiteindelijke keuze. Delia heeft me verschillende stylen laten passen, waarna mijn keuze duidelijk was. Tegen mijn verwachting in had ik gelijk mijn trouwjurk gevonden! Heel fijn natuurlijk, maar het passen was zo leuk, dat ik eigenlijk nog wel meer jurken had willen passen!
Onze trouwdag is een fantastische dag geworden mede dankzij mijn mooie trouwjurk. Ik heb veel complimenten gekregen! De jurk was perfect voor onze strandbruiloft!
Bedankt voor jullie advies en service!

liefs,
Marieke

Onze trouwdag: 17-09-2016

Jan en Monique van Essen uit Maurik

Lieve Covers meiden,

Wat wil ik jullie onwijs bedanken voor al jullie hulp en aandacht!
Ergens in februari, een half jaartje na de bevalling van mijn tweede zoontje kwam ik bij jullie in de zaak.
Licht onzeker over mijn lichaam, geen idee waar ik naar op zoek was.
Van tevoren had ik wel op de site gekeken en dacht op zoek te zijn naar boheimian jurken. Eenmaal in de zaak werd ik geholpen door de prachtige Edith.
Ze had wat jurken van mijn eigen keuze erbij gepakt en twee jurken waarvan zij dacht dat die wel wat voor mij zouden zijn.
De jurken van mijn keuze waren een deceptie. Echt helemaal niks voor mij.
De jurken van Edith zag ik echter ook niet zitten.. ik had altijd geroepen geen strapless jurk met A lijn voor mij! Veel te gewoontjes.
Maar oooooohhh ik zat er zo naast. Ik trok de eerste jurk aan die Edith voor mij had gezien en werd meteen verliefd.
Van de tweede jurk vond ik vooral de sweatheart bovenkant heel mooi, iets wat de eerste niet had.
Geen enkel probleem, die konden de meiden makkelijk voor mij maken, aldus Edith.
En inderdaad.. de tweede keer dat ik kwam passen was de bovenkant aangepast. Later zelfs nog een keer aangepast om hem iets ronder te maken.

Toen ik een paar weken later thuis begon te twijfelen (omdat het toch een strapless baljurk was geworden), mocht ik langskomen. Geen enkel probleem. Tijdens deze sessie was er weer voldoende tijd voor me.
Ook toen bij iedere passessie bleek dat ik weer was afgevallen, was er geen paniek te bekennen bij de meiden.
Geen moment heb ik me ongemakkelijk gevoeld bij jullie in de zaak.
Altijd tijd voor een praatje, even meedenken, en advies.

Jammer genoeg heb ik Edith na mijn eerste twee passessies niet meer gezien.. maar ik wil je via deze weg toch nog bedanken Edith. Je had vanaf het begin gelijk. De jurk was echt gemaakt voor mij!

Onze trouwdag: 30-09-2016

Meer van Covers

Covers op Facebook

Covers op Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Covers op Instagram

Covers op Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2018 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies