fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Route

Routebeschrijving

Auto
Neem op de ring Utrecht afslag (8), centrum. Volg de borden ‘Parkeren Centrum’. De dichts bij zijnde parkeergarage is de ‘Springweg garage’. Toetst u op uw navigatie systeem in ”Mariaplaats 83 Utrecht “ en rijdt vervolgens door op deze weg tot u niet verder kunt door een paaltje en sla dan links af de Strosteeg in naar de garage. Verlaat deze parkeergarage aan de achterzijde en loop onder het grachtenpand door tot aan de gracht. Ga daarna linksaf de Lijnmarkt op. Na 300 meter ligt Covers Couture links op nummer 25-31.
Parkeren kan ook in de parkeergarage Vredenburg P5  aan de Catharijnesingel, onder winkel-centrum Hoog Catharijne. Volg de bordjes ‘uitgang Vredenburg’. Vervolgens bereik je via de Lange Elisabethstraat/ Steenweg de Choorstraat ( 400 m).

Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station is het via Hoog Catharijne ongeveer 10 minuten lopen naar Covers Couture. Volg de bordjes ‘Vredenburg’ en wandel via de Lange Elisabethstraat/ Steenweg naar onze zaak. Je kunt ook stadsbus 2 nemen en uitstappen in de Zadelstraat.

P+R Utrecht
Makkelijk en goedkoop de auto aan de rand van de stad parkeren en met de bus of tram de stad in: P+R Utrecht, www.penrutrecht.nl

Utrecht Routeplanner
Met de auto de snelste route de stad in m.b.v. de routeplanner die up to date is met de wegwerkzaamheden in de binnenstad van Utrecht www.utrecht.nl/bereikbaar onder het kopje “ROUTEPLANNER EN WEGWERKZAAMHEDEN ” vindt u de routeplanner.

Adresgegevens
Choorstraat 25-31 – 3511 KL Utrecht – Tel. 030-231 25 67 – Kvk 30000694

Meer van Covers

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook!
Like ons! »

Instagram

Instagram

Blijf op de hoogte via Instagram!
Volg ons! »

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies