Bel ons 030 - 231 25 67

Blog

Trouwtrends in 2018 / Covers geeft je een preview

2018 lijkt nog zo ver weg, maar niets is minder waar. Zodra de trouwdatum is vastgelegd begint het echte plannen. Het is niet ongebruikelijk dat je daar een jaar voor uittrekt.
Ben jij een 2018 bruid? Dan ben je natuurlijk razend nieuwsgierig naar de 2018 trouwtrends. Covers is al op inkoop geweest en licht hieronder alvast een tipje van de sluier voor je op.
In deze blog geven we je een preview. De komende maanden zullen we steeds meer foto’s  en informatie plaatsen van de nieuwe bruidsmode  en details in 2018.

Preview Pronovias 2018

Je trouwdag is natuurlijk veel meer dan….dé bruidsjurk, ondanks dat wij deze natuurlijk op de eerste plaats stellen. De keuze van je trouwjurk wordt mede bepaald door jullie thema, de styling, de trouwlocatie, het seizoen waarin je trouwt, maar uiteindelijk voor een heel belangrijk deel door jouw eigen smaak

Honeyview_Papillon2018_Bliss_front (2)

Bepaal je trouwdatum, kies de trouwlocatie en vind jouw trouwjurk

Deze 3 zaken staan absoluut bovenaan elke wedding-to-do lijst. De keuze van een trouwdatum, de trouwlocatie en…dé trouwjurk! Het bepalen van je trouwdatum is iets waar je samen goed over na moet denken. Wordt dit een datum waar jullie samen herinneringen aan hebben, is het een seizoen waar je erg van houdt? Houd je van de romantiek en de geur van de herfst en de winter, of van de warmte en de lange (zwoele) en vrolijke dagen en avonden in de lente of de zomer? Dit bepaalt voor een deel ook al de keuze van je trouwlocatie (binnen…of buiten…knus/klein of vrolijk en groot(s) en eigenlijk ook al een beetje de keuze van je bruidsjurk. Populaire trouwdatums in 2018 zijn ongetwijfeld de dagen waarin de ‘” 8″ voorkomt: 8-8-18 18-8-18.

Honeyview_Papillon2018_Blossom_frontcloseup (2)

Ook trouwlocaties volgen de trouwtrends…

Nederland is prachtig en heeft op het gebied van trouwlocaties enorm veel te bieden. Je kunt gaan kijken naar trouwlocaties tijdens de open-trouwdagen-routes om sfeer te proeven en je te laten inspireren. Buiten trouwen is in 2017 populair, maar blijft dat ook in 2018. Zoek je een out of the box trouwlocatie zoals een ruimtelijk gelegen B&B of boerderij waar je een heerlijke, intieme ceremonie kunt hebben in bijvoorbeeld een boomgaard? …of kies je voor een klassieke traditionele ceremonie in een kerk en het stadhuis en aansluitend een receptie, borrel, proeverijtjes, (tapas) diner of buffet…ook de trouwlocaties volgen de trend(s) en als je (door)vraagt dan is er héél veel mogelijk. Zijn jullie zonaanbidders en willen jullie niets aan het toeval overlaten?  Dan is trouwen in het buitenland ook in 2018 een hele goede keuze.

Honeyview_Papillon2018_Beatrice_frontclosup (2)

De bruidsmode in 2018 is vrouwelijk, elegant, sexy en stijlvol met verrassende elementen!

Bohemian bruid….wat ben je…ook in 2018.. fantastisch mooi! Dé trouwtrend in 2017 blijft de bohemian bruid en dat zal in 2018 niet veel anders zijn. Bruidsjurken in deze stijl zijn en blijven ook in 2018 razend populair. Trouwtrend in 2018 zijn absoluut de bruidsjurken met een kanten bovenlijfje en “nude” in de voering zodat de bruidsjurk doorschijnend lijkt. Beeldschoon, maar ook gewaagd!
Ook de bruidsjurken met de lage ruggen en de bruidsjurken van crêpe of in de combinatie crêpe en kant of kanten details zijn in 2018 trending topic! Net zoals de splitten in bruidsjaponnen. Ze geven je niet alleen wat meer bewegingsruimte, maar zijn natuurlijk ook super sexy!
We kunnen niet wachten om je de bruidsjurken voor 2018 te laten zien. Houd onze social media en website goed in de gaten. We houden jou lieve bride-to-be natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Honeyview_Papillon2018_Beth_frontcloseup (2)

Covers Couture: we dress your dream.
www.covers.nl

Foto’s: Modeca 2018 collectie

Covers Couture 2017 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies