fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

Trouwtrends 2019 / Covers Couture geeft je een preview

2019 lijkt nog zo ver weg, maar niets is minder waar. Zodra de trouwdatum is vastgelegd begint het echte plannen. Het is niet ongebruikelijk dat je daar een jaar voor uittrekt.

Ben jij een 2019 bruid? Dan ben je natuurlijk al razend nieuwsgierig naar de 2019 trouwtrends. Covers is op dit moment druk op inkoop in binnen- en buitenland en geeft je een preview van de fantastische 2019 collecties! De komende maanden zullen we steeds meer foto’s  en informatie plaatsen van de nieuwe 2019 bruidsmode…dus houd onze website en social media goed in de gaten.

Je trouwdag is natuurlijk veel meer dan….dé bruidsjurk, ondanks dat wij deze natuurlijk op de eerste plaats stellen. De keuze van je trouwjurk wordt mede bepaald door jullie thema, de styling, de trouwlocatie, het seizoen waarin je trouwt, maar uiteindelijk voor een heel belangrijk deel door jouw eigen smaak.

De trouwtrends voor 2019: vrouwelijk, sexy, elegant en fluffy, klassiek en absoluut romantisch!

2019 belooft een fantastisch trouwjaar te worden! De puzzelstukjes van alle nieuwe trouwtrends zijn bijna compleet en zorgen voor een mooi pallet aan stijlen, vormen, stoffen en details. We’re excited!

We zetten de belangrijkste nieuwe trouwtrends 2019 alvast voor je op een rij:

1) Stoer en hip! …met leuke details


2) Japonnen met een kanten lijfje op “nude tulle” met daaronder een verwisselbaar gevoerd topje


3) Boho fans! De bohemian trouwjurken zijn bij veel topdesigners te bewonderen met katoenig kant, met of zonder mouw en een prachtige V-hals.


4) Mix je weddingdress met een aparte top en rok. Formeel overdag met een lange rok, informeel voor de avond met een korte rok….so you can be a dancing queen!


5) Softe transparante japonnen van tulle met pareltjes, bloemetjes, blaadjes, kant en/of sterretjes.

 


6) De mouw blijft ook in 2019 trend! Lang, driekwart, een kapmouwtje of een flairmouwtje


7) Sexy weddingdresses en op en top vrouwelijk!


8) Kant! Geheel of gedeeltelijk met bijvoorbeeld een tulle rok.

9) De “crop-top”weddingdress!

Sneakpeak Bruidsmode 2019

Dit is enkel een sneak-peak. Covers is op dit moment nog heel druk met het bewonderen en inkopen van heel veel prachtige 2019 trouwjurken en we gaan deze natuurlijk zo snel mogelijk delen met onze lieve bruiden-to-be op onze website, facebook en instagram.

Covers Couture: we dress your dream.

www.covers.nl

 

 

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies