fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

Trouwjurken passen bij Covers Couture is één groot feest

blog5hoofdfotobovenblog

Als bride-to-be is het moment waarop je trouwjurken gaat passen heel erg spannend. Let’s be honest…dit is waar je als meisje al van droomde en nu is het dan zover! Je hebt de stap gezet en een pasafspraak gemaakt bij Covers Couture in Utrecht. Maar….wat moet je je nu eigenlijk voorstellen bij zo’n pasafspraak en hoe bereid je je voor.

Keep calm and…no need to be nervous! De Covers girls zijn enthousiaste, deskundige, gepassioneerde en hele lieve bruidsstylisten en zullen er alles aan doen om jou op je gemak te stellen en nog belangrijker…samen met jou jouw droomjurk te vinden.

Neem je moeder, oma, zus en beste vriendin ook mee! Zij kennen jou goed en zullen je een big like geven of…een dislike als de jurk hét niet heeft voor jou.
Onze Covers styliste ontvangt je hartelijk zal jullie begeleiden naar de plek waar je je jurken gaat passen en showen! De gezellige bruidswinkel van Covers Couture ligt in het hart van het centrum in Utrecht. De kleuren zijn romantisch roze met zachte grijstinten en de winkel heeft een fijne en warme uitstraling.  En dat moet het ook zijn, een bijzondere en fijne ervaring!

Op zoek naar de trouwtrends, de trouwjurken en de trouwjurk merken

We gaan natuurlijk niet direct van start met het passen van een heleboel jurken, maar willen eerst heel graag wat meer weten over jou. wie je bent, waar je van houdt, wanneer je gaat trouwen en wie de bofkont is waarmee je gaat trouwen! Om een idee te krijgen van de sfeer/stijl/thema zullen we je ook wat vragen stellen over jullie trouwdag, de dagindeling en de trouwlocatie(s) en je beschikbare budget.

blog5onderaan4

Veel bruiden bekijken op de website van Covers alvast de trouwtrends, de merken en de collectie trouwjurken.  Zo krijg je wat meer gevoel bij wat je mooi vindt en welke jurken je graag zou willen passen.
De Covers styliste gaat nu voor jou aan de slag. Zij verzamelt jurken uit de winkel waarvan ze denkt dat je deze mooi vindt. Dit doet ze adhv de door jou aangeleverde jurken, maar ook op basis van jouw verhaal en de deskundige blik die zij heeft.

De eerste indruk van een trouwjurk….

Oke! Het is zover…je gaat de jurken nu passen. Samen met de styliste pas je je aller-aller-allereerste trouwjurk aan. De styliste helpt je daar natuurlijk mee en wauw…daar sta je dan. Is this for real…zodra de gordijnen van de pasruimte opengaan verschijnen er een aantal zeer gespannen gezichten….JAAAA??? …..neee:-(……twijfel nog…….? In de spiegel voor én achter je kan je de jurk goed bekijken.
Samen met de styliste bepaal je welke jurken je in welke volgorde wil passen. Pas niet te veel jurken. Je raakt niet alleen vermoeid, maar het zorgt ook voor verwarring. Het is een heleboel om te verwerken en waarschijnlijk dé belangrijkste en meest bijzondere jurk die je in je leven zult dragen. Neem daarvoor de tijd en kiest niet overhaast.

blog5onderaan1

Vandaag heb ik mijn trouwjurk gevonden!

De ervaring leert dat…. jouw gezicht gaat stralen en jij, maar ook jouw gasten, een beetje emotioneel worden als je de jurk showt waarin je je een echte bruid voelt.
De Covers styliste zal je dan heeeeeel voorzichtig vragen: is dit dé jurk??
Als er een volmondig JA!! klinkt dan heb je jouw droomjurk gevonden en is het tijd voor… champagne!

De styliste noteert al je gegevens en de gegevens van je bruidsjurk. Deze gaat nu in bestelling. Je krijgt een klein stofje mee voor de kleur en de jurk zelf….daarop moet je nog een behoorlijke tijd wachten. De levertijden zijn afhankelijk van de gekozen jurk en het merk, maar houd rekening met levertijden van 4 tot 6 maanden.
Een volgende afspraak wordt wel alvast ingepland. Voor jou begint het lange wachten, maar ….een hele belangrijk stap is nu wel gezet. Je kunt je heerlijk gaan richten op het organiseren van jullie trouwdag, het proeven van taartjes, het uitkiezen van kleuren en bloemen, het ontwerpen van jullie uitnodigingen. Geniet van alle voorbereidingen.

blog5onderaan2

Als je weer bij ons komt is jouw jurk binnen en komt er ook een coupeuse bij zodat er nog mogelijke aanpassingen en veranderingen gedaan kunnen worden. Ook je lingerie, sieraden, kousen, schoenen en andere accessoires worden dan gepast en pas als jij 100% straalt en tevreden bent….is ons werk gedaan en stralen en genieten wij ook.

“Vandaag ben ik voor mijn eerste passessie bij Covers Couture geweest. Ik vond het spannend en voelde me een beetje ongemakkelijk. Ik had mijzelf nog nooit als bruid gezien:-) Ik ben ontzettend blij met de hulp, hulp en het geduld van Annika en Delia. Zij wisten precies wat bij mij past…en niet. Een superervaring en…mijn droomjurk gevonden!”

blog5onderaan5

 

 

 

 

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies