fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

SAY YES TO THE DRESS at Covers Couture in Utrecht

Coming soon…de 2019 bruidsmode

Als toekomstige bruid heeft het uitzoeken van jouw trouwjurk natuurlijk top-priority. Op jouw trouwdag wil…..nee “moet” je stralen. De zoektocht naar de perfecte jurk begint vaak met het bekijken van een heleboel foto’s on-line of in trouwbladen en dat is ook belangrijk. Zoveel bruiden, zoveel wensen en smaken.
Voor elk type bruid een passende trouwjurk. De bruidsmode van 2019 is meer dan leuk en zo divers. Je hebt veel stijlen en stoffen waaruit je kunt kiezen. Maar uiteindelijk moet je deze jurken toch echt passen om er een gevoel bij te krijgen.

Covers heeft de mooiste bruidsmode van 2019 voor je ingekocht!

Covers is in het voorjaar op inkoop geweest in binnen- en buitenland en heeft de mooiste bruidsmode van 2019 voor je ingekocht. Jurken van Pronovias, Watters, Rosa Clara, Jesus Peiro, Rembo etc… en ohhhhhhhh wat zijn ze moooooi!! Medio september hebben wij alle bruidsmode 2019 in huis! Ben jij een 2019 bruid? Dan ben je vast heel erg benieuwd naar de 2019 trouwtrends.

We zetten nog even dé trouwtrends 2019 voor je op een rij

  • Stoer en hip! …met leuke details
  • Japonnen met een kanten lijfje op “nude tulle” met daaronder een verwisselbaar gevoerd topje
  • Boho fans! De bohemian trouwjurken zijn bij veel topdesigners te bewonderen met katoenig kant, met of zonder mouw en een prachtige V-hals.
  • Mix je weddingdress met een aparte top en rok. Formeel overdag met een lange rok, informeel voor de avond met een korte rok….so you can be a dancing queen!
  • Softe transparante japonnen van tulle met pareltjes, bloemetjes, blaadjes, kant en/of sterretjes.
  • De mouw blijft ook in 2019 trend! Lang, driekwart, een kapmouwtje of een flairmouwtje
  • Sexy weddingdresses en op en top vrouwelijk!
  • Kant! Geheel of gedeeltelijk met bijvoorbeeld een tulle rok.
  • De “crop-top”weddingdress!

Nieuw bij Covers: Covers Exclusive!

Covers introduceert dit jaar maar liefst 5 nieuwe exclusieve bruidsmodemerken van internationale topdesigners. We zijn mega trots en heel erg blij met deze exclusieve uitbreiding en Haute Couture bruidsjurken.

Maak kennis met de nieuwe designers van Covers exclusive:
Monica Loretti * Crystal design * Ana Kara * Lusan Mandongus * Julie Vino

 

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden? We nodigen je uit om deze prachtige trouwjurken te komen bewonderen en passen in onze winkel in hartje Utrecht. Maak een pasafspraak in onze winkel en ontdek in welke trouwjurk jij straalt. We hebben ontzettend veel zin om samen met jou op zoek te gaan naar de perfecte weddingdress. Het team van Covers staat voor je klaar.

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies