fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

Real Covers Bride Delia is….getrouwd!

Covers girls trouwen ook

Op 24 mei 2017 is onze eigen Covers girl Delia getrouwd. Op deze prachtige zomerse dag gaf zij in de knusse tuin van Herberg de Swaen in Vuren haar grote liefde Richard het Ja-woord. Niet alleen voor Delia was dit een bijzondere dag. Alle Covers girls hebben natuurlijk enorm met haar meegeleefd in de aanloop naar deze dag. Na 10 jaar brides-to-be adviseren en helpen bij het vinden van hun trouwjurk was Delia nu zelf een bruid-to-be!

Met het vastleggen van dé trouwdatum begon voor haar en Richard een superleuke en mooie, maar ook een drukke tijd op weg naar dé grote dag.  Op haar “things to do” lijstje stond het vinden van de trouwjurk natuurlijk helemaal bovenaan. En als leidinggevende bij Covers was de keuze voor de bruidszaak snel gemaakt.

Wat als je als Covers girl zelf op zoek gaat naar dé trouwjurk

Delia zag haar trouwjurk toen zij op inkoop was. Nog niet wetende dat dit “haar” jurk zou worden werd de beauty absoluut ingekocht. Delia wilde eigenlijk geen witte jurk, maar een rode jurk. Toen de jurk arriveerde bij Covers en zij deze uit de hoes haalde begon het toch wel te kriebelen. De jurk liet haar niet los en zo informeerde zij naar de mogelijkheid om de jurk in het rood te kunnen bestellen. Dat kon maar dan in het satijn en dat wilde zij niet.
Toen alle Covers girls en coupeuse weg waren besloot Delia de jurk in het bijzijn van Alexandra Covers toch te passen. En dat was een heel mooi en intiem moment want er was geen twijfel over mogelijk: dit was gewoon dé jurk. Het wit stond haar prachtig. Alexandra bevestigde een sluier en dit maakte het plaatje compleet. En zo stonden zij daar samen, ontroerd, maar vastberaden. Delia had haar trouwjurk gevonden!

Delia vertelt dat je je trouwjurk met gevoel kiest. Als bruid weet je het gewoon als je dé jurk hebt gevonden. Dat valt moeilijk uit te leggen. Het is een gevoel en dat gevoel is overweldigend en heel mooi.
De Rosa Clara trouwjurk van Delia heeft strakke lijnen en kenmerkt zich door eenvoud, een soepel vallende stof en eenvoud. Delia vertelt dat deze jurk helemaal bij haar past. Ze heeft geen moment getwijfeld aan haar keuze.

En zo hing de jurk in een hoes in de kluis  bij Covers met het label “voor Alexandra” erop zodat de Covers girl de jurk niet zouden zien:-) Alleen Marianne (de hoofdcoupeuse) van Covers die de jurk voor Delia tot in detail vermaakte en ook voor haar dochter Marleen en bruidsmeisje Liz de bijpassende jurken maakte zat in het complot. Het vermaken gebeurde altijd buiten openingstijd zodat echt geen enkele Covers girl de jurk toch zou zien. En zo bleef de trouwjurk van Delia “top secret”!

Ook Delia mocht haar trouwjurk mee naar huis nemen

De Covers girls waren natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar de keuze van Delia. Het was enorm moeilijk, maar Delia verklapte niets! Op zaterdag 20 mei ging zij ’s ochtends naar Covers in de veronderstelling dat zij die dag bruiden zou begeleiden bij het vinden van hun droomjurk. Aan het einde van die dag zou zij haar eigen trouwjurk mee naar huis nemen. Maar bij aankomst in de winkel wachtte haar een grote verrassing. Delia was nu zelf een bruid die haar trouwjurk kwam ophalen. Met veel dikke zoenen van alle weddingstylistes kreeg Delia haar trouwjurk overhandigd en werd zij uitgezwaaid.

Een trouwdag vol warmte, liefde en geluksmomentjes

24 mei …de trouwdag van Delia en Richard brak aan. Al heel vroeg liet het zonnetje zich die dag zien. En dat voelde als een extra cadeautje. Richard en Delia trouwden in de sfeervolle tuin van de Swaen in het bijzijn van voor Richard en Delia dierbare mensen, hun eigen gezin, familie, vrienden en….de Covers girls. De bruid werd aangekondigd door nichtje Liz en zij werd weggegeven door haar vader. Floor Hansen zong daarbij het prachtige nummer ‘A thousand years”!


Toen Delia verscheen aan de arm van haar vader in haar prachtige Rosa Clara trouwjurk volgde er een ontlading van emoties bij de Covers girls want ook zij zagen op dat moment voor het eerst de keuze van de trouwjurk van Delia die zo straalde van geluk. Maar zeker zo mooi was de blik van de bruidegom die zichtbaar ontroerd zijn bruid opwachtte. De ceremonie kenmerkte zich door warmte, heel veel liefde en geluksmomentjes en een héél overtuigend “JA, ik wil”…van twee heel gelukkige mensen.


Babs Marielle Jongmans vertelde over de eerste ontmoeting, over de hechte band van het gezin, van hun sterke liefde voor elkaar en zij onderbrak haar verhaal heel eventjes toen een vlinder opdook en argeloos langs de kinderen op de eerste rij fladderde. De symbolische waarde van dat moment was onbetaalbaar.
De ceremonie werd afgesloten met een toost op de newlyweds en het lied ‘l.o.v.e.’ dat werd gezongen door Floor en babs Marielle.

Na de toost werd de heerlijke sweettable geopend en was er tijd om the happy couple te feliciteren. Aan een prachtig gedecoreerde tafel met uitzicht op de knusse tuin vond het diner plaats met heerlijke streekprodukten en wijnen. Tijdens het diner verscheen Ferdinand Schönberger van Feest In Verve. Hij kwam als verrassing en zorgde voor een prachtig doek!Voetjes van de vloer! Het avondfeest werd geopend door SfkyFly en zo werd een prachtige dag afgesloten.

Delia vertelt dat zij haar bruiden nu nog beter begrijpt. Het passen van trouwjurken is zo bijzonder en dat gevoel heeft zij nu zelf ervaren. Het ontwerpen organiseren van je eigen trouwdag is zo overweldigend en spannend.

Team Covers wenst Delia en Richard heel veel liefde en geluk.

Aan deze dag werkten mee:

Trouwjapon: www.covers.nl

Visagie en haar/ Lucienne Barten: www.makeupartist.nl

Babs, Mariëlle Jongmans: www.bijzonderhuwelijk.nl

Trouwringen: www.gjvanark.nl

Fotografie: www.dejavureportage.nl

Sieraden: www.drks.nl

Pak bruidegom en smoking zoons: www.blacktie.nl

Sweettable: www.happycupcake.eu

Schoenen bruid: www.elsacolouredshoes.de

Zang en piano ceremoniemuziek Floor Hansen: www.love-sound.nl

Locatie: Herberg de Swaen: www.herbergdeswaen.nl

Dj Sky Fly Patrick Nobbenhuis: www.skyfly.nl

Live painting, Ferdinand en Klaudia: Www.feestinverve.nl

Tekst en redactie blog: Inge de Regt Janssen: www.theway2yourwedding.nl

Kleding van bruidsmeisje Liz en dochter Marleen: onze eigen Covers coupeuse Marianne Geerlof

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies