fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

Ontdek de prachtig verbouwde nieuwe Covers Couture bruidswinkel in hartje Utrecht

Het zal je niet zijn ontgaan. Covers Couture in Utrecht is volledig verbouwd. Het resultaat is werkelijk prachtig. De bruidswinkel is voorzien van de nieuwste (bridal) snufjes en is van top tot teen gerestyled en gemoderniseerd, met heerlijke ruime private rooms, een fijne en warme, bijna magische, sfeer én met ruimte voor een grote en gevarieerde collectie 2018 bruidsjurken.

In juni 2017 sloot Covers tijdelijk haar deuren om groots te kunnen verbouwen. In de maanden juni, juli en augustus werd er flink vertimmerd, muren doorgebroken, wanden aangepakt, nieuwe vloeren geplaatst en centraal in de winkel een echte eye-catcher geplaatst.
In de maanden van de verbouwing werd Covers gehuisvest in een tijdelijk pand. Op 21 september was het zover en opende Covers vol trots haar nieuwe deuren.

 

De bruidswinkel heeft een beyond mooie uitstraling en ademt een gelukzalig gevoel uit. Het gevoel dat helemaal hoort bij een gelukkige bride-to-be die met haar bridalparty dé droomjurk van haar leven komt uitzoeken.

Over….Covers Couture

Covers Couture is een familiebedrijf. De bruidszaak bestaat al meer dan 60 jaar en wordt inmiddels gerund door de 3e generatie Covers. Het karakteristieke pand in hartje centrum heeft maar liefst drie verdiepingen en acht prachtige royale pasruimtes voor de brides-to-be en hun bridal party’s, met veel privcay en een mega classy uitstraling. Covers heeft ook een eigen atelier in huis. Dat biedt natuurlijk een heleboel voordelen.

Elk van de acht pasruimtes heeft heerlijke gezellige bank(en) in lichte kleuren, een ruime pas”kamer” en een passpiegel waarin de bruid haar droomjurk op alle mogelijke manieren kan bewonderen en beoordelen.
Over alles is nagedacht, de kleuren, de sfeer en de uitstraling, de privacy, maar ook de belichting, kleine subtiele en mooie details.

 

Covers heeft alles wat een bruid gelukkig maakt…

What to expect

De hippe paspoppen in de grote brede etalage buiten “dragen” trouwjurken uit de nieuwste 2018 collectie. Bij binnenkomst kun je niet anders dan verwonderd om je heen kijken. De sfeer is fijn, met lichte en warme kleuren. Je hebt samen met jouw bridal party jouw eigen ruimte tot jullie beschikking waar de zoektocht naar jouw droomjurk gaat beginnen.

En……Covers heeft inmiddels de gehele 2018 bruidsmode in huis. En dat zijn heel veel prachtige trouwjurken van  zo’n 20 verschillende merken in een ruime prijsklasse.
First priority is…de trouwjurk! Maar bij Covers kan je ook slagen voor alle bijpassende accessoires zoals schoenen, kousen, sierraden en lingerie.

 

Naast een heerlijke comfortabele plek voor de bruiden om de zoektocht naar dé jurk te starten werkt Covers Couture met een team fantastische bruidsstylisten. Ook zij zijn superblij met de nieuwe bruidszaak! De Covers girls zijn enthousiaste, deskundige, gepassioneerde en hele lieve bruidsstylisten en zullen er alles aan doen om de bruiden op hun gemak te stellen en nog belangrijker…samen dé droomjurk te vinden.

Covers is geopend op alle dagen van de week. Op zondag wordt er met een gesloten deur gewerkt en enkel op afspraak.

Covers Couture: we dress your dream.

Love to see you soon: www.covers.nl

 

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies