fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

Meet the designer: Rembo Styling

Bij Covers Couture hebben we heel wat prachtige merken. Zo af en toe laten we je op ons blog graag kennis maken met een designer! Deze week vertellen we je graag meer over het Belgische merk Rembo Styling.

Rembo-styling-2017-Feminine-1-C-close-up-front-LR

Dromer

“Ze is een dromer die van haar vrienden houdt. Haar wereld is dynamisch en vrij, zonder grenzen als het om geluk gaat.” Dat is het eerste wat je leest op de website van Rembo Styling leest en beschrijft precies de jurken van het merk. Bohemien past bij Rembo-bruiden, de stijl van hen is uniek en puur. Jurken voor levensgenieters, zo vertelt de website.
Rembo-styling-2017-Funny-1-C-close-up-front-2-LR

Trends

En als je de jurken bekijkt, krijg je precies dat gevoel. Als je wil trouwen in een designer-trouwjurk, dan kunnen we je van harte aanraden eens tussen de jurken van Rembo Styling te kijken. Het Belgische merk weet zich al jaren te onderscheiden met vernieuwende trends als het gaat om bruidsmode. De jurken zijn fris en jong en altijd vernieuwend.
Rembo-styling-2017-Floreal-1-C-close-up-front-2-LR

Vernieuwend

Rembo Styling brengt al jaren inspirerende trends voort. De vintage-achtige jurken vinden inmiddels ook goed hun weg buiten het thuisland: in Nederland is al menig bruid voor een jurk van Rembo gevallen! De combinatie van fris en vernieuwend met de romantische touch zorgen dat iedere collectie in binnen-, en buitenland weer gewaardeerd.
Rembo-styling-2017-Fiesta-1-C-front-LR

Geheim

Het geheim? Rembo Styline is dynamisch en ziet dat er aan creativiteit geen grenzen zijn. Ook zijn jurken volgens het merk pure emotie. En dat maakt elke jurk uniek! Niet alleen het ontwerpen doen ze zelf: de productie wordt dichtbij gehouden. Zo weet Rembo precies wat er gebeurt met welke jurk en gaat een jurk pas naar de winkel als deze perfect is.
Rembo-styling-2017-Floreal-1-C-close-up-front-LR

Perfecte pasvorm

Ook een bijkomend voordeel van de jurken van Rembo Styling is dat de pasvorm vrijwel perfect is. Het is zelden nodig om grote aanpassingen aan de pasvorm te doen. Omdat er altijd een uitzondering is die de regel bevestigt, hebben wij natuurlijk korte lijntjes met het team dat de aanpassingen doet. Je zorgen maken dat je jurk niet op tijd klaar is, hoeft dus nooit!

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies