fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

Een inspirerende Covers Experience voor bruiden-to-be op 8 maart 2018


Op 8 maart 2018 opende Covers haar deuren om een heleboel gelukkige bruiden-to-be te ontvangen voor een inspirerende, gezellige en ontspannen Covers Experience. Onze bruidszaak werd hiervoor omgetoverd en alle ruimtes benut om de bruiden zo goed mogelijk te kunnen informeren over dé bruidsmode, tips, tricks and facts met natuurlijk héél veel bruidsmode.

It’s all about the weddingdress

Voor elk type bruid is er die droomjurk. Er zijn heel veel stijlen. Van romantisch tot klassiek en modern en o la la…ook een tikkeltje sexy.  Er zijn ook heel veel soorten stoffen waaruit onze bruiden kunnen kiezen. Droom even met ons mee…..  glitters, losse bloemetjes, losse tops en losse rokken, lage ruggen en zeer diepe decolletés. De bruiden konden heel veel jurken zien en voelen en er alle vragen over stellen. Heel veel blije gezichten en ohhhhh’s en ahhhhh’s.

 

Enthousiaste trouwleveranciers te gast bij Covers Couture

Covers werd deze avond ondersteund door een selectieve groep gepassioneerde trouwleveranciers die de avond nog leuker en fijner maakten. Trouwambtenaar Marielle Jongmans zorgde voor heel veel geluksmomentjes en zocht de verbinding op tussen bruiden en hun ouder(s) en vriendinnen. Dit zorgde ook voor emotionele momenten, knuffels en hier en daar zelfs een traantje…van geluk.

Trouwen is liefde, maar liefde gaat ook bij de Covers girls echt en absoluut door de maag:- ) Happy Cupcake verwende ons met heerlijke sweets die er niet alleen uitnodigend en yummie uitzagen maar zeker ook zo heerlijk smaakten!

All of me….loves all of you…..Liefde is ook muziek en emotie en Floor Hansen, die werd begeleid op een prachtige witte vleugel, zorgde voor die extra touch, romantische liedjes en mooie, warme klanken. En wat een genot om naar te luisteren.

Op je trouwdag wil je er op je aller-aller-allermooiste uitzien. Ook je moeder, je zussen en je vriendinnen vinden dit heel erg belangrijk. Het is niet altijd makkelijk om te weten voor welke kleuren je moet kiezen en welke kledingstijl nu echt bij jou past. Daarom hadden wij Lisette Goes van Colour Business Personal Styling in huis. Zij is een kei in kleuren, image- en stijl advies en het geven van heerlijke beauty tips.

Je trouwdag kent vele bijzondere momenten die je natuurlijk heel graag en nog heel lang bij je wilt houden. Lia Zaal van Lia Zaal fotografie legt deze bijzondere momenten voor jullie vast zodat je een geweldig mooie herinnering zult hebben…. for life.
Lia maakte ook de foto’s van deze avond.


And the winner is…..

Elke bruid is uniek en of course an absolute winner! Bij een avond zoals deze hoort nog een cadeautje. Naast de goodie bag vol met leuke presentjes en aanbiedingen voor alle bruiden mocht Covers ook nog een limited edition badjasje weggeven! Alexandra Covers nam de honneurs waar om de happy winner bekend te maken.

Het was een TOP avond. Een speciaal bedankje gaat uit naar alle bruiden, hun familie en vrienden die aanwezig waren bij deze Covers Experience. Wat was het ontzettend leuk om jullie te ontvangen. Ook een special thanks to… alle leveranciers die erbij waren: @Marielle Jongmans @Floor Hansen @HappyCupcake @Colour Business en @Lia Zaal fotografie voor de superleuke foto’s.

Een dikke zoen van de Covers girls

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies