fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

Covers Wedding Experience

Donderdagavond 26 september was het zo ver: de Covers Wedding Experience 2019! We kijken terug op een fantastisch geslaagde avond en nemen je graag mee aan de hand van de prachtige foto’s, vastgelegd door Esther van Geenen.

De Wedding Experience zat ruim van tevoren al helemaal vol! Zoveel leuke aanstaande bruiden hadden zich aangemeld, maar er was beperkt plek. Op de avond zelf vormde er zich een lange wachtrij in de winkelstraat. Vanuit alle hoeken van het land waren de aanstaande bruiden gekomen, samen met hun moeder, zus, vriendin… klaar voor een avond vol inspiratie voor hun bruiloft!

De hele dag is het Covers team druk geweest met de voorbereidingen, zoals het uitzoeken van de jurken die geshowd gingen worden, het klaarzetten van de hapjes en drankjes en het inpakken van de goodiebags. En natuurlijk alle leveranciers en collega’s uit de trouwbranche die aan deze editie hebben meegewerkt! We zetten ze nog even op een rijtje:

 

Een heerlijke sweet table met onder andere cupcakes en cake pops door Sweet Vibes https://www.sweet-vibes.nl/

Er waren prachtige sieraden te bewonderen van Bron Jewelry https://bronjewelry.com/

De sfeervolle bloemen werden verzorgd door Bloemenservice Nederland https://www.bloemenservicenederland.nl/

De make-up werd gedaan door Luciënne Barten https://www.beautyforbrides.nl/

Rosanne en Tygo vertegenwoordigden Love Sound met sfeervolle akoestische muziek https://www.love-sound.nl/

Je kon persoonlijk kennismaken met trouwambtenaar Mariëlle Jongmans van Bijzonder Huwelijk http://www.bijzonderhuwelijk.nl/

En natuurlijk stond bruidsfotograaf Esther van Geenen https://esthervangeenen.com/ klaar om je te ontmoeten!

En toen was het moment daar om de avond officieel te openen! Alexandra heette alle aanstaande bruiden van harte welkom, waarna de hoogtepunten van de Covers bruidscollectie werden geshowd door onze prachtige modellen. Dé kans voor aanstaande bruidjes om de trouwjurken eens van dichtbij te bekijken en te voelen. We hebben dan ook heel veel oehh’s en aahh’s voorbij horen komen!

 

Wat een heerlijke sfeer hebben we ervaren deze avond. We hopen dat we jullie hebben kunnen inspireren en dat jullie er net zo van hebben genoten als wij. De meesten van jullie gaan we natuurlijk terugzien bij een persoonlijke pasafspraak bij ons in de winkel. Bedankt iedereen en proost op onze bruiden, onze collega’s en op een succesvolle Wedding Experience!

Foto’s door Esther van Geenen Photography

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies