fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

Covers Couture heeft prachtige bruidsmode voor elke bruid

1

 

Lieve bride-to-be. Je gaat trouwen! Zoveel leuks komt er nu op je af. Het plannen van je bruiloft is een groot feest, maar ook best spannend. Het helpt als je al een beetje weet wat je wilt zodat je je bruidskleding daar goed op kunt afstemmen.
Don’t worry! Covers Couture heeft een hele ruime keuze in bruidsjurken die je in elk thema, seizoen, sfeer en stijl kunt inpassen. We helpen je een beetje op weg…
Niets moet ….alles mag…..
Bij de keuze van bruidsmode is het fijn om te weten in welke seizoen je trouwt, waar je trouwt en wat voor type bruid jij bent

Trouw je op het Strand…..?   

Trouwen op het strand is heerlijk romantisch en relaxt.  De wind door je haren, je voetjes in het zand en op de achtergrond het geluid van de golven en de zee. Heerlijk!

StrandWatters2
Het seizoen is daarmee ook snel gekozen. Je hoopt natuurlijk op een stralende dag. De late lente en de zomer worden daarom het meest gekozen voor een wedding at the beach. De keuze van bruidsjurken is royaal! Wil je je makkelijk bewegen op het strand…en misschien ook wel in het zand? Dat kan prima in deze bruidsjurken:

StrandWatters1

 

Trouw je shabby chic………?

De “oude tijd” herleeft. Shabby Chic kenmerkt zich door romantiek, een tikkeltje vintage, een fijne sfeer en bescheiden wat vervaagde kleuren. Ga echt nog even bij je oma of tante langs en kies voor karakteristieke elementen die bij deze stijl passen.

ShabbySjiek2Olvi's

Shabby Chic is overgewaaid uit Engeland en is ook in ons land inmiddels ook erg populair geworden. Wij zijn enthousiast over dit thema en de bruidsjurken die daarbij passen.

ShabbySjiek1Cymbeline

Trouw je in het bos of in je eigen tuin…………?

Trouwen in het groen, in het bos of in de tuin. Het kan allemaal en het is razend populair.

Boho22

Maak gebruik van hooibalen, produkten uit de natuur en geef het een boho sfeer door het gebruik van kleden, kleurrijk meubilair, foodtrucks en een sing-and-songwriter. De keuze in bohemian bruidsjurken is reuze!

Cymbelineboho1

Trouw je in de winter op een romantische locatie……….?

Trouwen in de herfst of de winter is eigenlijk fan-tas-tisch. Houd je van klassiek of romantiek? So much is possible! Een landhuis, een kasteel, een villa…. Binnen trouwen bij het knapperend haardvuur? Hoe romantisch kan het zijn!

Klassiek Jesus Peiro

De kleuren zijn warm, het gebruik van veel kaarsen geven daarnaast een hele fijne extra. Covers Couture heeft ook heel veel keuze in romantische en klassieke bruidsmode.

Klassiek Rosa Clara Nekane

 

Voor welke bruidsjurk je ook kiest…volg vooral je hart. Kies JOUW droomjurk. En ….laten wij die nu voor je hebben! Wij voeren natuurlijk de bekende topmerken trouwjurken, zoals Pronovias, Rosa Clara, Jesus Peiro, Rembo styling, Maggie Sottero, Olvi’s, Ladybird  en Cymbeline , maar ook de pareltjes van nieuwe designers vind je in onze trouwjurkencollectie. Of bekijk al onze merken.

 

 

 

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies