fbpx

Meer weten over onze Corona-update? lees meer…

 

Blog

Bohemian bruid, bohemian bruid…wat ben je mooi…

1De festival bruiloft is razend populair en dit zal in 2017 niet anders zijn.  Bruidsparen kiezen steeds vaker voor een ontspannen bruiloft in een ongedwongen sfeer met een heleboel heerlijke details die passen bij het thema festival.

De festival bruiloft ademt een relaxte sfeer uit. Bos en buiten, foodtrucks, véél verse bloemen en vrolijke kleuren, tof meubilair en live muziek van sing-and-songwriters.

Een dromerige festival wedding?

Zwijmel even met ons mee: de geur van het bos, mooie grote en hoge bomen, een heldere lucht, heerlijke stoelen in allerlei kleuren, maten en stoffen, een gezellig tapijt in frisse kleuren als loper, je familie en beste vrienden bij elkaar, pompons die in jullie kleuren de takken sieren, een singer-songwriter die met een warme soulstem de gitaarsound zachtjes inzet en jij als bohemian bruid walking down the aisle op weg naar….. jouw geliefde. Hoe klinkt dat?

4

Terug naar het hier en nu:-) Je wilt dus ontzettend graag een bohemian bruid zijn. Maar heb je nagedacht over de keuze van stijl, stof, kenmerken en de lengte van “jouw” boho jurk?

De boho bruidsjurk is er in vele stijlen en stoffen van sluik en casual tot romantisch en trés chic

De festival bruiloft is dus een űber relaxte bruiloft in een losse sfeer, maar dat betekent niet dat je als boho bruid per definitie ook een casual en eenvoudige bruidsjurk moet dragen. De bohemian bruid is vooral een prachtige bruid en er zijn zoveel mogelijkheden om de boho look te creëren. De jurken zijn er in veel makkelijke en losse stijlen en stoffen, maar ook in prachtig kant, tule en mooie details, doorzichtige en zelfs een tikkeltje sexy stoffen en/of met mouwtjes. De crop-top bruidsjurk met een losse hippe of stijlvolle top van bijvoorbeeld kant is adembenemend mooi en kenmerkend voor de boho bruid.

2
Maar eigenlijk kan alles en moet er niks. Je kunt gaan voor een prachtige sjieke en zelfs romantische boho jurk en er met accessoires bovendien je eigen touch aan geven.

3

Draag bijvoorbeeld een makkelijke sandaal onder je jurk of een stoere cowboylaars. Met een bloemenkrans van verse bloemen in je haar word je een op-en-top hippe boho bruid.

Covers heeft letterlijk alles in huis om van jou een geweldig mooie boho bruid te maken die past bij jouw gevoel en jullie thema en sfeer.

Kijk alvast eens op: https://www.covers.nl/trouwjurken/. Daar vind je een heleboel prachtige bohemian bruidsjurken. Je kunt ons ook bezoeken op de Love and Marriage beurs op 24 en 25 september in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Maar natuurlijk ben je ook heel erg welkom in onze winkel om daadwerkelijk onze nieuwe collectie te passen en de sfeer zelf te proeven.

Covers Couture 2020 | Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookies