Het voorjaar is aangebroken en dat betekent maar één ding: nieuwe trends en bruidsmode! Als je ons op Facebook volgt, zul je vast hebben gezien dat Alexandra en Delia al veel op reis zijn geweest om de mooiste parels van jurken weer in te kopen. Ook waren ze bij de fantastische show van Atelier Pronovias, waar de nieuwe trends van 2017 altijd al een beetje voelbaar zijn.

Sexy ruggen

Waar we vorig seizoen heel veel sexy lage ruggen zagen,zien we dit seizoen ook veel mooi bewerkte en lage ruggen. Dat kan nog steeds heel bloot, laag en sexy zijn, maar juist ook heel subtiel en vrouwelijk. In ieder geval zien we dat de ruggen goed zijn versierd met prachtige bewerkte details, pailletjes en mooie kanten applicaties!

Kant blijft ook in 2017 nog een grote rol spelen bij Atelier Pronovias. Het kant is zo transparant dat het vrouwelijk silhouet prachtig benadrukt wordt. Gewaagd maar heel chique. De prachtig bewerkte stoffen zijn soms versierd met een subtiele gepailleteerd. Wat we veel zien is een mooi v-hals evenals de split en mouwen. Maar ook hoog gesloten kan heel elegant. Mocht je een doorschijnende jurk te uitdagend vinden, dan zit er natuurlijk wel een bijbehorende onderjurk bij.

Kwaliteit

Als laatste zien we qua stof ook heel veel crêpe. Dat is een stof van zware kwaliteit die altijd mooi en sluik om je lichaam valt.

Deze trends 2017 vind je straks ook terug in de hoofdcollectie 2017 van Pronovias.

Deze prachtige collectie van Atelier Pronovias is medio september 2016 bij ons in de winkel te vinden. Welke trend is jouw favoriet van Atelier Pronovias? Maak gezellig een afspraak om deze prachtige collectie bij Covers Bruidsmode te komen passen!