Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat er goede voornemens moeten worden gemaakt. Covers Couture helpt je graag een handje, en maakte acht goede voornemens voor elke bruid in 2016. Wat is jouw goede huwelijksvoornemen?

Vertrouw je ceremoniemeester(s)


Als het goed is, hebben jullie hele goede ceremoniemeesters uitgezocht. Je ceremoniemeester zorgt ervoor dat jullie dag soepeltjes zal verlopen. Hij of zij zal je helpen met het regisseren van de groepsfoto’s, zorgt dat je je boeket niet vergeet en voorziet alle gasten van antwoorden op de prangende vragen. Kortom, het enige wat jullie nog hoeven te doen, is heel erg genieten!

Accepteer dat er dingen misgaan


Een onverwachte regenbui, de ring die niet past door opgezwollen vingers (tip: vaseline), knoeien tijdens het aansnijden van de bruidstaart, een kleuter die tijdens de plechtigheid wat roept: allemaal kleine dingen die je niet kunt voorzien. Maar het zijn ook helemaal geen erge dingen. Sterker nog, om de meeste dingen kun je later zelfs lachen!

Voel je niet gedwongen


Goed, aan iedereen gedag zeggen en de felicitatierij ontkom je niet. En gelukkig maar: je viert de mooiste dag van je leven tenslotte met de meest dierbare personen in jullie omgeving! Maar voel je niet gedwongen een lang en serieus gesprek te voeren met iedereen. Zeker als je een bruiloft met veel gasten hebt, kom je daar gewoon niet aan toe. Geniet, babbel met de mensen die in je buurt zitten en nogmaals, geniet vooral.

Jullie staan op de eerste plaats


Er zijn maar weinig dagen in het leven van de mens dat het volledig om diegene draait. Jullie bruiloft is wel zo’n dag! Jullie zijn vandaag het stralende middelpunt en je mag daarom best inzien dat jullie vandaag om de eerste plaats staan.

Voel je mooi


De jurk, de make up, de schoenen, je haar. Je hebt de moeite genomen om er prachtig uit te zien. En als je je mooi voelt, straal je nog meer! We krijgen wekelijks foto’s van bruiden opgestuurd en we kunnen je garanderen dat élke bruid er prachtig uitziet. Ook jij, dat weten we zeker. En je mag je dan ook zonder schaamte mooi voelen!

Neem vrij


Neem een paar dagen voor en een paar dagen na je huwelijk lekker vrij als het mogelijk is. Zo kun je nog even lekker ontspannen in een (thuis)spa, lekker uitrusten en helemaal fris je bruiloft beginnen. En, laten we wel wezen, zo’n geweldig feest als jullie gaan geven, verdient achteraf ook wel een paar dagen vrij. Kunnen jullie lekker samen uitslapen en in badjas de cadeau’s uitpakken!

Plan je huwelijksreis


Want hoe heerlijk is het om er lekker even uit te gaan na alle bruiloftstress? Een huwelijksreis kan in alle soorten en maten: van drie weken in een superdeluxe hotel in Thailand tot een weekendje kamperen op Texel. Precies hoe jullie het willen en in welk budget het past.

Geniet!


Hier kunnen we weinig meer aan toevoegen dan het woord al zegt: geniet van deze dag. Het is jullie dag. Een prachtige dag!