Enkele handige tips voor de bruid!

  1. Als je een budget in gedachten hebt, is het handig om dat van te voren te bespreken met de styliste die je in onze bruidsmodezaak adviseert. Wij gaan daar discreet mee om en het voorkomt teleurstellingen achteraf.
  2. Het uitzoeken van de perfecte jurk is een hoogtepunt in je leven en daar wil je graag mensen bij hebben die belangrijk voor je zijn. Wees daarom zorgvuldig in je keuze. Om te voorkomen dat je ondergesneeuwd raakt met goedbedoelde adviezen, raden wij je aan om niet meer dan vier mensen mee te nemen. Uiteindelijk is jouw keuze doorslaggevend. Kan die ene vriendin of dat dierbare familielid niet mee naar de eerste afspraak, nodig haar dan eventueel uit voor de doorpasafspraak.
  3. Wij adviseren je vier tot zes maanden voor je huwelijksdatum langs te komen om te  kijken en te kiezen. Soms moet een bruidsjapon speciaal voor jou besteld worden. Hierdoor lopen de levertijden op van twee tot vijf maanden. Neem rustig de tijd voor een weloverwogen keuze!
  4. Laat je goed adviseren door de stylistes van onze bruidsmodezaak. Zij hebben veel ervaring in het vinden van de juiste pasvorm voor jou. Op het moment dat jij die ene speciale japon aantrekt, straal je automatisch en voel je dat van binnenuit.
  5. Het is verstandig om tegelijk met de aankoop van jouw droomjurk het plaatje compleet te maken met de juiste bijpassende accessoires. Accessoires zijn niet altijd bij te bestellen.  Zo voorkom je later teleurstellingen!