Op bijna elke bruiloft vind je ze wel: bloemen! Het mooie van bloemen is dat de mogelijkheden eindeloos zijn op jullie perfecte dag: van roze rozen tot bonte veldboeketten en van herfstkleuren tot slechts één kleur beperkt of juist ton-sur-ton. Precies wat jij wil. We inspireren je graag voor jouw eigen bloemrijke bruiloft.

Het boeket

Voor de meeste bruiden mag dit niet ontbreken: het boeket! Jouw dag, jouw bloemen, jouw keuze, jouw droomboeket. Ga je voor een groot en weelderig boeket, of juist een ingetogen exemplaar? Kies je voor droogbloemen of verse bloemen, of een combinatie van beide? Het kan allemaal!

Fotografie Hodder Photography

Foto via Modern Wedding

Fotografie Kyrsten Ashlay

Bloemen op tafel

Met bloemen maak je de dinertafels helemaal af. Kleine vaasjes her en der over de tafels verspreid, of grote stukken de hoogte in, bloemen kunnen de tafels nét dat beetje extra geven dat jullie zoeken op jullie droomdag!

Foto via Mae & Co Creative

Bloemen in je haar

Een bruidskapsel met bloemen erin verwerkt is ontzettend romantisch en van alle tijden. Eén simpele bloem, een bohemien bloemenkrans of juist kleine bloemetjes door het haar verdeeld. Overleg met je bruidsbloemist welke bloemen geschikt zijn voor in het haar en zorg ervoor dat deze mooi zijn afgestemd op de rest van de bruidsbloemen.

Foto via Pinterest

Foto via Lace and Lilies

Bloemenbruidsjurk

En dan doelen we niet op een bontgekleurde trouwjurk, het kan juist ook in de details zitten. Met kant bewerkte mouwen, de randen van je sleep of juist een band om je taille met een mooie bloem. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Zeker met de nieuwe collectie op komst! We gaan veel gedetailleerde applicaties op bruidsjurken zien, onder andere kleine bloemetjes. Kortom: met een bruidsjurk met bloementhema zit je helemaal goed!