Er kunnen twee redenen zijn dat je op onze website aan het rondkijken bent. Jij of iemand die erg dichtbij je staat, gaat binnenkort trouwen, of je bent gek op alles wat met bruiloften te maken heeft. In beide gevallen kunnen we je alvast één ding aanraden: de Love & Marriage Beurs in de Jaarbeurs Utrecht op 3 en 4 oktober.

Maar waarom moet je nou naar de Love & Marriage Beurs? We lichten wat mooie programmapunten voor je uit.

De modeshow

Misschien heb je al een jurk, misschien weet je nog helemaal niet wat je wil. Op de Love & Marriage Beurs zijn elk jaar twee modeshows van een uur. Daar worden de prachtigste jurken geshowed. Voor ieder is er tijdens de shows wat wils. Zorg wel dat je op tijd bent, de show zit altijd rammend vol. En een échte modeshow, daar wil je natuurlijk het liefst vooraan zitten.

Workshops

Niet alleen worden er verschillende demonstraties gegeven, bijvoorbeeld voor bruidsvisagie en kapsels, ook kun je zelf aan de slag! Hoe decoreer je je bruiloft bijvoorbeeld? Of hoe maak je een mooi moodboard om samen met je partner een beeld te creeëren hoe jullie bruiloft eruit gaat zien? Op de Love & Marriage Beurs kun je zelf de handen uit de mouwen steken of inspiratie opdoen bij andere bruiden.

Covers Couture

En natuurlijk zijn wij ook op de Love & Marriage Beurs te vinden! We staan er niet alleen met onze mooiste jurken, onze verkoopster adviseren je graag als je nog op zoek bent. Wij willen dat jouw bruiloft de mooiste dag van je leven is, en als we daar een steentje aan kunnen bijdragen, worden we daar hartstikke blij van. We maken graag kennis met je op 3 of 4 oktober!

Omdat we je graag van advies voorzien, kun je via ons vier euro korting krijgen op de toegangskaarten! In plaats van €17,50, betaal je slechts €13,50 en krijg je er een magazine ter waarde van €6,95 bij.

Hoe? Ga naar Trouwplannen.nl en voer de code CO1516 in. Je korting wordt automatisch verrekend. Tot op de Love & Marriage Beurs!